Ce experimentezi tu acum, sunt stari psihice, de anxietate si panica, in urma reactiei acelei tigari fumate.
Frica ta imensa sa nu mori, sa nu patesti ceva, te-a adus aici.
Ei bine frica asta te poate si paraliza, si nu glumesc!
Dar poti sa-ti spun ca, totul este doar in capusorul tau si un psiholog sau psihiatru bun, ti le-ar debloca, punandu-te pe picioare. Trebuie doar sa intelegi ca, totul a trecut si nu ti se va intampla nimic daca nu mai pui tigara in gura, deci, te poti relaxa si contnua sa traiesti, fara frica!
Subscriu la ce a zis Brigaela, nu ai absolut nimic. Eventual o nevroza. Un psihiatru te-ar ajuta mai mult decat toate EKG-urile.
Pai si de la o tigare electronica sa inceapa toate astea? Eu stiam dinainte ca acel lichid cica dauneaza sanatatii..Probabil din cauza asta altceva nu-mi pot explica.
Nu are treaba cu tigara, e totul in capul tau. Asta nu inseamna ca nu ar trebui sa te lasi de fumat, cel mai bine ar fi sa nu mai fumezi, insa ce ai tu acum e stric provocat de creierul tau, nu are legatura cu substanta aceea.
Tigara electronica contine substante chimice, mult mai otravitoare decat nicotina dintr-o tigara.
Nici nu ma mir de ce te-ai simtit atat de rau, noroc ca corpul tau a reactionat rapid la toxina respectiva.
Sfatul meu este sa nu mai pui in gura tigara electronica, cel mai probabile ste alergic la toxina lui.
User252426 întreabă: