Daca nu ai probleme cu inima sau ceva, nu cred ca un energizant iti poate mari tensiunea...Asteapta pana maine si daca nu-ti trece du-te la medic.
Sper si eu sa treaca si baietii de la sala mi-au spus ca poate fii o intindere.si ar mai fi o chestie.ieri la sala faceam genuflexiuni cu bara in spate... aveam doar 10 kg. dar a alunecat bara si m-am accidentat putin la umarul drept si la ceafa, acolo unde se simte acel nod cand stai cu capul aplecat...dar nu cred ca poate avea vreo legatura cu pieptul.cred ca e o intindere.mai simt acea intepatura si cand las capul in jos deci.cred ca asta este.o as revin sa va spun de la ce a fost.multumesc de raspunsuri!
Fratele meu a avut problemele astea s-ar putea sa ai lipsa de calciu FUNDA?
Crede-ma,daca bei energizant doar iti ia energia, nu iti da energie. Sfatul meu este sa stai linistit, iti va trece.:*Funda?
Bai, nu mai bea energizante. tensiunea oricum iti creste in momentul in care ridici greutati, e normal. dar iti creste si mai mult pe fondul consumului de energizant. inainte de sala si in timpul efortului, daca vrei sa te hidratezi si sa ai mai multa energie, fa-o cu bauturi sportive, bea un gatorade sau ceva. are carbohidrati si electroliti ce compenseaza mult mai bine pierderile de minerale din corpul tau decat apa. energizantele nu sunt deloc bune in astfel de situatii...