Întrebare recomandată | 400kg a întrebat:

Am 21 ani si la varsta de 6 ani am avut fractura, mana dreapta la cot. As vrea sa ma apuc de sala sa lucrez un pic la corp sa ma mai misc... Am avut o operatie urata la cot... se vede si acum. Toate ca toate, imi este frica ca poate nu ii la fel de stabila mana dreapta cu fractura ca si mana stanga si nu stiu ce sa fac. Imi recomandati sa imi fortez mana dreapta (cea la care am avut fractura)? As putea sa patesc ceva sau s-a vindecat de tot? Sau orice ar fi nu mai e mana de dinainte? Va rog un raspuns. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

De cele mai multe ori se refac oasele intr-o perioada asa mare de timp, dar daca nu ai avut o alimentatie corespunzatoare in aceasta perioada de timp s-ar putea inca sa ai probleme, incepe cu antrenamente usoare, nu solicita prea mult mana aceea si vezi cum reactioneaza, daca o simti la fel ca si pe cealalta, e totul ok.

| Goguletzu a răspuns:

Acum 2ani am avut rupta mana stanga sus langa umar, iar vara asta incheietura de la dreapta si lucrez fara nicio problemahappy

| catablondu a răspuns:

Buna, daca mai e sau nu o mana normala, poti simti doar tu. Te deranjeaza uneori? Poti sa ridici la fel in aceeasi masura cu ambele maini? daca da, poti incerca, dar fara efort urias.

| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Poti vorbii cu instructoru de la sala happy ii zice ca ai operatie si te va indruma el ce sa faci si cu greutati mici normal, pana se invata cotul.

Răspuns utilizator avertizat
| SideClickFTW a răspuns:

Teoretic e refacut dar nu iti recomand aparatele care suprasolicita bratele.

| MaraciucaSefu a răspuns:

Nu iti face nici un fel de griji, e o diferenta mare de ani si oasele la vasrta de 5-18 ani se refac repede, sunt sigur ca poti face efort cu acea manawinking mult noroc

| Mdl_Madalin'u_1996 a răspuns:

De la 6 ani pana acum mana sa refacut poti face linistit dar totusi nu te forma mult din prima ia-o usor!