| SaVinaVara a întrebat:

Buna seara! Am dureri/arsuri in centrul abdomenului, sub coaste... in aproape fiecare dimineata de doua saptamani
Sa fie ceva la stomac? Sau altceva?
Nu-s foarte puternice, dar ma tin treaz... apar in jurul orei 6 si tin pana la 6:30
In aceste momente incerc sa-mi gasesc o pozitie in care sa ma linistesc si intr-un final chiar dispar.

Vad ca au aparut si in seara asta, asta-i nou. Cam dupa ce am mancat

Singurele lucruri nesabuite pe care le-am facut inainte de a aparea aceste dureri ar fi cam mult alcool si 2-3 lamai mancate ca pe portocale in decurs de cateva zile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

De la alcool cel mai probabil. Du-te la medic. E stomacul. Cel mai probabil ai prea mult acid

| Violleta2022 a răspuns:

Pare a fii o criza de gastrita acida sau chiar inceput de ulcer.
Incearca sa tii regim alimentar pentru cateva saptamani, mancand FARA: prajeli, tocaturi, afumaturi si grasimi, fara sucuri si fara alcool, ca ceva a iritat stomacul si a declansat durerea asta,
Dormi pe o perna mai inalta sau chiar doua, ca acidul sa nu mai iasa pe gat, fiindca te irita si ustura.
Consumul pare mare sau des de alcool si lipsa mancarii pot duce la erozuni ale sotmacului si chiar declansarea unui ulcer.

| Cresta a răspuns:

Alcoolul, bata-l vina! Mergi rapid la medic. Poate stomacul, dar mai degraba ficatul.

| Kufu95 a răspuns:

Ai băut prea mult.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la medicul gastroenterolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.