| Iasminaec07 a întrebat:

Bună seara, am făcut o ecografie pe data de 19 februarie s-a văzut ca ovarul drept este puțin mărit, ovar polichistic mi s-a zis doar ca nu este ceva grav, s-a văzut și ca aveam numeroși foliculi cu un folicul dominant la ovarul stâng. am avut o întârziere de 39 de zile in luna februarie, pe 26 februarie am început să iau duphaston timp de 10 zile câte două pastile pe zi, până la începerea tratamentului am avut contact sexual neprotejat, pe 10 martie ar fi trebuit să mi vină menstra însă nu mi-a venit nici acum în schimb pe data de 10 am avut o mică pată maro, am niște rețineri un fel de durere în zona burții pe 13 am făcut un test însă a fost negativ este posibil să fiu însărcinată și să mă fi însemnat pe data de 10?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sex neprotejat = risc de sarcina
Mai multe iti poate spune medicul care ti-a recomandat tratamentul.

Daca nu iti doresti sa ramai insarcinata, protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

| gabicoo a răspuns:

Repetă testul de sarcina peste două zile.

| Iasminaec07 explică (pentru gabicoo):

Am făcut unul astăzi dar nimic, sincer mi aș dori să fiu, dar simptome nu prea am doar foame atât, au trecut atâtea zile de la terminarea tratamentului și încă nu mi-a venit