Posibil este vorba de sindrom postcolecistectomie, apar des la persoanele care au suferit acest gen de interventie chirurgicala.
Ce-i de facut? Rabdare si regim alimentar.
Ciudat, dar sa stii ca in ulcer durerile gastrice se se contureaza des toamna si primavara. dar avand acea interventie la colecist...cam greu de precizat avand in vedere faptul ca durerea epigastrica este persista din perioada anterioara a interventiei chirurgicale.
Ia spune-mi ti-au scos bila (fierea ) in urma interventiei sau nu?
Mananc numai regim si am luat pastile de Nexium de 40 mg zilnic din luna noiembrie 2012 am facut prima criza in capul stomacului am ajuns la urgenta si a doua criza am facut-o cu 2 saptamani inainte de operatia de fiere tot asa am ajuns la urgenta mi-au facut calmante si o perfuzie si ma linistea dar eu de anul trecut iau zilnic Nexium si tot am dureri in capul stomacului si ulcer sa fi fost trebuia sa se vindece
Ghita, in cazul acesta mai ai rabdare, totusi iti dai seama ca o perioada dupa aceasta interventie o sa fie greu. Acum ce sa-ti spun? Sa vorbesti cu medicul tau curant in vederea unui analgezic cu tinta pentru durerea epigastrica.
Ma bucur totusi ca respecti regimul si tratamentul dar chestiunea ta, desi sunt in domeniu, ma cam depaseste. De asta este preferabil sa vorbesti strict cu medicul tau.
jon22 întreabă: