Eu cred ca ar trebui sa porti ochelari, la medic ii spui ca nu vezi lucrurile clar, scrisul il vezi dublat.
Eu zic sa arati imaginile medicului. Oricum ai nevoie neaparat de ochelari, pentru ca vederea ti se va strica ff rau daca nu porti.
Buna! Cu din astea nu te juca du-te si spune-i tampitului (scuze de exprimare)ce vezi pentru ca si eu vad la fel de fapt vad mai rau si eu port ochelari de mica de prin clasa 1-2 si tot asa am fost la o tampita (scuze din nou) si imi dadea dioptrii ori prea mari ori prea mici pentru ca eu nici cu ochelarii nu puteam sa vad sau sa citesc departe.crede-ma nu te juca cu din astea nu vrei sa ajungi in situatia mea sa ai dioptrii de -2, 75 (nici bunicamea nu are atat ) in legatura cu luminile se vor face mai mari vor deveni un fel de stele cu raze foarte foarte mari si putin insuportabile... Si vreau sa te intreb unele chestii sa ma conving ca nu ai ce am si eu. Vezi unele chestii sterse? (daca intelegi ce vreau sa zic ) aaa cum sa explic? Conturul lucrurilor il vezi sau culorile din acel lucru se imprastie (scuze daca nu intelegi ce vreau sa iti zic dar nu stiu cum sa exprim poate voi veni cu o poza in photoshop mai tarziu ca acum sunt pe telefon ). Iti doresc sanatate si sper sa nu ai ce am si eu Pentru ca se numeste miopie si nu dispare trebuie sa faci operatie dupa 18 ani care e si ea putin costisitoare. acum sunt clasa a 8 a si port lentile slava domnului ca am reusit sa le am.aaa si inca un sfat daca vezi ca oftalmologul ciufut schimba-l. Scuze ca am scris romane
Sa zicem ca vad un om cu o haina de culoare neagra si afar este numai zapada deci imaginea este alba din hainea cea neagra parca iese putin dar nu mult putin din ea negru nu stiu daca intelegi
mai bine fa o poza in photoshop...
ca sa ne intelegem
Aaa si am uitat sa spun cand am fost acolo m-a pus sa spun litere care mi le arata ea
si am spus toate literele de la mic la mare... dar la cele mai mici vedeam putin cu purici dar le-am recunoscut si pe acelea
Si a mai spus ca am o pata pe ochi dar si mama mea are cica se poate lua din nastere... acea pata...
dar mama nu poarta ochelari si nici tata nimeni din familie
Http://i.imgur.com/PqThVjg.jpg ( nu e editata poza ) uite... deci asa vad eu orice altceva nu neaparat doar blana pisici, ăă ca si cum culorile s-ar intrepatrunde. intelegi ce zic?
Cum adica pata pe ochi? adica ai ceva in ochi ca si o vena sau ceva de genu' sau pe langa ochi? ca am si eu o pata pe pleoapa inspre interior ce seamana mai mult cu o aluntia si asta cred ca si e...
Stai ca nu inteleg asa vezi blana pisici sau ce e in spatele pisici...
Blana pisici ce se intrepatrunde cu fundalul... intelegi?
Hmm nu vad lucrurile asa le vad normale
doar ca din ele iese un fel de "effect" de culoarea lucrului
adica daca o foaie este pe o haine neagra vad de parca ar iesi o a doua foaie dar nu mult putin
sper sa intelegi.
Si pata pe ochi este de culoare gri
pata este asezata pe chestia aia alba de la ochi
Pe de o parte e bine ca nu ai ce am si eu pe de alta parte e putin rau ca habar n'am ce ai... du'te la oftalmolog dar nu te mai duce unde te'ai dus joi ca se pare ca ala nu are niciun interes spune-le parintilor sa te duca altundeva si daca nu vor spune-le de mine ca port ochelari de cand eram mica si ca situatia s-a agravat rau si daca nu as purta ochelari/lentile as deveni oarba si ca nu vrei si tu sa patesti asa! Ai grija de tine
Da pai mama a spus ca ma duce la un doctor mai bun si asta se va intampla luni dupa amiaza iti voi spune ce se va intampla
multumesc pentru raspunsuri
dobrin1019 întreabă: