anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara! Am o durere de cap insuportabila.Nu stiu ce sa mai fac.Am luat si pastile, am baut si ceaiuri.Pe langa asta ma si panichez...Nu stiu ce este cu mine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Bea ceai de salvie + tei, indulcit cu miere, de 3-4 ori pe zi, cate o cana! E un antistresant foarte bun!
Dupa ceai, stai sezuta relaxata (macar un sfert de ora) intr-un fotoliu sau pe o canapea, cu spatele sprijinit si ochii inchisi.
Intre timp, nu te gandi la nimic!

32 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Dacă ai luat un algocalmin si tot nu trece, mergi la medic nu sta asa.

| Legion7X a răspuns:

Apasa-te pe frunte in zona sprincenelor. Să n-ai sinuzită. Durerea de cap de obicei nu ține mult. Ai baut ceva?

| denidenisa2139 a răspuns (pentru Freya1):

Nu am timp.Sunt cu liceu....Nu-mi permit sa imi iau absente.Am prezenta mai curata decat lumea

| MachesAdi a răspuns:

Nu ca trag a rau sau ceva doar ca vezi sa nu fie ceva șoc din trecutul tau, stres sau din pricina lipsei de somn. Mama mea, spre exemplu, a patit ceva similar din ce ai descris si mda, nu doresc nimanui asa ceva sad

| Violleta2022 a răspuns:

Odihna mai multa si te vei recupera.
Culca-te la 9-9.30 si dormi macar 8-9 ore ca creierul sa se refaca.

| denidenisa2139 a răspuns (pentru Violleta2022):

Degeaba iubita...

| denidenisa2139 a răspuns (pentru MachesAdi):

Nu stiu ce sa mai zic...

| denidenisa2139 a răspuns (pentru Legion7X):

Ieri...n am sinuzita...

| denidenisa2139 a răspuns (pentru Bula):

Degeaba,tot ma doare de mor

| Violleta2022 a răspuns (pentru denidenisa2139):

Cu comportametul asta nici nu ma mir de ce te dor si ai oboseala dusa la extrem.
Este 10 jumate si tu trebuia sa fii de cel putin 1 ora in pat... dar stai pe internet.
Te mai miri acum de ce te doare capul?
Ma rog, este decizia ta, dar cand te incapatanezi sa nu faci ce trebuie, te imbolnavesti, ajungi prin spitale, suferi samd.

Bula
| Bula a răspuns (pentru denidenisa2139):

Cate ceaiuri ai baut si cate zile?
Efectul "tratamentului" antistress dureaza minim 2 saptamani, pana iti revii la normal.

Oh,man,am de invatat, n am timp sa dorm

Azi am baut 4 canite si azi, ca mna.Am zis ca ma lasa dar nu m-a lasat

Atunci de ce esti pe TPU la ora asta?
Mergi la culcare la 9-9.30 seara si scoala-te la 6 dimineata, cu capul odihnit si invata.
Cat despre site-urile de socializare, le inchizi total in timpul spatamanii si le redeschizi numai in weekend.
Sanatatea este mai importanta decat pierdutul vremii pe internet, inutil.

Ca am luat o pauza happy Nu am cum sa adorm la comanda, iau somnifere, dar parca n as mai lua...

Bula
| Bula a răspuns (pentru denidenisa2139):

Eu ti-am dat raspunsul (cu ceaiul potrivit) cu doar 2 ore inainte. Nu puteai sa bei toata ziua, fiindca nu stiai reteta. tongue
Iar o canita nu este o cana. O cana este de 250ml (200-300ml).

Statul pe un ecran electronic INHIBA somnul si creierul, de aceea nu adormi sau iti este atat de geru sa adormi.
Este recomandat ca inainte de culcare cu 1 ora, sa NU mai folosim nici un cran electronic, fiindca ne irita ochiul si sistemul nervos, provocand stari de agitatie si insomnie.

Scuze,n-am citit bine intrebarea, sunt putin mai mult obosita...Imi cer mii de scuze

Mersi mult

| Marius22222222222 a răspuns:

De murit nu mori deci stai linistita

| denidenisa2139 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Asta stiiu si eu, dar nu stiu ce draci am...

| Freya1 a răspuns (pentru denidenisa2139):

Cand ai o problema medicală ti se da motivare.Asa ca poti sa iti suni medicul de familie pentru o vizită, iar el iti da motivare cel putin pe ziua respectiva.
Nu iti poti riscă sănătatea.

| denidenisa2139 a răspuns (pentru Freya1):

Of...Nici nu stiu ce sa fac...

| Marius22222222222 a răspuns (pentru denidenisa2139):

Sa vezi durere de orice cand chiar parca mori
daca inca poti vb pe TPU esti ok

| denidenisa2139 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Stiu) Hai ca ma faci sa zambesc

| Legion7X a răspuns (pentru denidenisa2139):

Este bine că n-ai

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda sa vezi acest video, poate ca ai lipsa de vitamina B1 si starile tale sunt din cauza ei.
https://www.youtube.com/watch?v=Wi6EYYSahj8

Mi-am revenit...Mersi pentru ajutor

| Mosotti a răspuns:

Ia o aspirina sau un agocalmin ori antibevralgic.

| denidenisa2139 a răspuns (pentru Mosotti):

Mi-a trecut, dar mersi fain