| fabyzor a întrebat:

Am o intrebare, care ma framanta de 2 zile de altfel! Mi-am facut gauri in urechi... Totul bine si frumos, pana acum 1 zi jumatate, cand urechea stanga a inceput sa devina calda si putin mai dureroasa la atingere decat cea drepta. Astazi, stupoare, durere maxima (la atingere), senzatie de caldura mare! Ati mai patit?! Daca da, cum ati procedat? PS: tin sa mentionez ca am fost cu aceasta probleme la farmacie, insa doresc si parerea voasta. Multumesc! + FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LolaLollita a răspuns:

Sincer, nu stiu. Din fericire, eu nu am avut probleme de acest gen. Insa am o prietena care nu suporta decat aur sau argint in urechi (in gaurile facute cand era mica, deci nu recente). De asta ma gandesc la faptul ca probabil urechea ta nu suporta orice material. Daca nici cu cei medicinali nu ti s-a vindecat, zic sa incerci cu argint. Mai mult de atat nu stiu ce sa zicsad Sper sa-ti treaca!

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai făcut o infecție.
Scoate cerceii sau ce ai, tratează locul cu betadină și praf de sulfamidă.
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| IuliaJuly13 a răspuns:

Pai, ar fi bine sa iti dai cerceii jos.Lasa putin urechea sa se linisteasca! Continua tratamentul, in fine, cu medicamentele de la farmacie si vezi ce se intampla. Sunt sigura ca va fi totul bine. Oricine pateste asta! Ma bucur ca te-am ajutat cum am putut eu mai bine! Succes! :*

| axeldavid a răspuns:

Scoate cercei si date cu caramicina probabil s-a infectat gaura.

| LolaLollita a răspuns:

Buna. Eu dupa ce mi-am facut inca un rand de gauri in urechi, am folosit tetraciclina, de 3 ori pe zi. Ce cercei porti? Sa nu fie tinichele. Cei mai indicati ar fi cei medicinali, timp de 2 saptamani macar. Daca nu, ceva de argint.

| nicusor123 a răspuns:

Nu mi s-a intamplat...dar in locul tau m-as duce la doctorul de familie.este posibil sa se infectat.

| fabyzor explică (pentru LolaLollita):

Sunt cerceii pe care mi i-au pus cei de acolo (i-am facut la un salon)

| LolaLollita a răspuns (pentru fabyzor):

Inseamna ca sunt cei medicinali. Si eu mi-am facut tot la salon si chiar ei mi-au zis sa folosesc tetraciclina.

Sunt facuti (cerceii) intr-adevar la salon, insa contin nichel, material pe care, cred, ca nu-l sufera urechea. Mentionez ca a trecut aproape 1 luna de cand i-am pus si inca nu sunt vindecare urechile!

Schimba cerceii atunci, pune-ti ceva de argint... happy

Dar ceva cercei din titan sau otel chirurgical nu as putea gasi?

Problema e ca la inceput, am si avut o infectie, si am fost nevoit sa tot scot cerceii din urechi si sa ma tretez de infecte, din cate am auzit scoaterea cerceiilor favorizand ingreunarea procesului de vindecare, plus ca recent catelusa mea a avut grija sa-mi "scoata" cercelul din ureche!

Bunahappy cum mai e cu gaurile, s-au vindecat? e okhappy?

Hmm, e bine momentan, sper sa ramana asa in continuare! multumesc pentru "grija"!

Ma bucurhappy O seara frumoasa!

Lafel si tie!