| TPUAiurea a întrebat:

Buna seara.
Am o intrebare...de mai multi ani am testicolul stang aproape dublu cat cel drept, e umflat ceva inauntru, parca are si vene albastre accentuate. Nu e dureros, nu se observa prea tare, dar de curand ma gandesc sa merg la medic sa fac un consult (stiu ca trebuia sa merg mai repede).
Intrebarea mea e daca a mai avut cine asa ceva? Din ce m-am interesat eu pare a fi hidrocel, dar totusi de atata timp si nu am avut probleme si inca nu am, ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| VladMax a răspuns:

Da! Am avut eu e Hidrocel si am avut nevoie de oparatie! Ma durea foarte rau burda si am mers la medic (eu am avut probleme cu dreptul) si am avut nevoie de operatie. O spus bine ca am venit atunci caci se putea agrava de la sine! Dece du-te la un consult!

| TPUAiurea explică (pentru VladMax):

Dar de atata timp am chestia asta si niciodata nu am avut dureri sau alte probleme. Tu dupa cat timp ai inceput sa ai durerile?

| VladMax a răspuns (pentru TPUAiurea):

Dupa vreo luna. Dar poate se manifesta diferit. Incearca la un medic sau mergi la un control la vreun spital. Si mie se umfla tare si era triplu decat stangul si se vedeau venele era scarbos, dar acum m-am operat, Slava Domnului nu mai am nimic. Sunt sanatos!

| TPUAiurea explică (pentru VladMax):

Ma bucur pentru tine ca esti binewinking mersi de raspuns!

| VladMax a răspuns (pentru TPUAiurea):

Cu mare placere! Insanatosire grabnica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
iti poate raspunde mai detailat medicul urolog, la care trebuie cat mai repede sa te duci.
O zi buna.