Pe unde ti-ai bagat degetele?
Trebuie sa te gindesti la ce ai facut alaltaieri, ce ar putea sa iti afecteze degetele, asa ai putea gasi o explicatie.
Daca nu ai gasit ceva concret in legatura cu asta, cel mai bine e sa mergi la un medic. POate fi ceva serios.
Pai asta e ideea ca nu am facut nimic ce ar putea sa imi afecteze degetele pur si simplu m-am trezit cu degetele inflamate la articulatii
Atunci da fuguta la doctor, ca poate fi problema de circulatie, sau de articulatie, si crede-ma ca astea nu se rezolva cu leacuri babesti. Sunt chestii prea serioase ca sa stai cu ele departe de doctor.
Ai stat in frig cu ele? Posibil degeratura. Posibil Sindrom Raynaud... Sau altceva. De ce eviti medicul? Mergi la medic si vezi ce ai.
Sanatate!
Nu am stat in frig cu ele.Am zis ca o sa treca de la sine dar vad ca nu trece, o sa merg luni
Daca dai in septicemie, luni e inmormantarea.
Hai sa nu fim asa de pesimisti.
Daca ai in continuare aceste probleme trebuie sa consulti un medic cu siguranta. Pentru articulatii iti recomand suplimentul flexa plus
In primul rand, consulta un medic, probabil ai facut o alergie la ceva (detergenti, solutii, plante, etc). Daca afli ca ai patit asta dintr-o alergie, cel mai sigur e vorba de Eczema diseminata. Pentru asta, iti recomand Tractopon si Elocom, intreaba medicul daca e ok. Numai bine!