| lutza a întrebat:

Buna seara.
Am o problema la fel ca multe fete in momentul de fata: caderea parului. Am primit sfaturi de la colegele de facultate cum ca gazul lampant e ffff bun si sa-l folosesc linistita. Azi e a doua oara cand l-am folosit si la spalare mi-a cazut o gramada de par, la fel ca prima oara. Nu stiu ce sa fac, il folosesc o data pe saptamana, nu pun foarte mult, fac masaj scalpului si stau cu el cam 3 ore.o fi prea mult? sau ar fi mai bine sa renunt la aceasta metoda si sa incerc altceva? Care sunt mai exact instructiunile? Folosesc si sampon de la gerovital si nu are nici un efect. Am auzit ca fiolele rivalid sunt bune..nu mai stiu ce sa fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DuduRadu a răspuns:

Matusa mea avea aceeasi problema si a folosit zeama de urzici(fierbi urzicile in apa)zeama de urzici ajuta la regenerarea firului de par.

5 răspunsuri:
| darkprincesskiss a răspuns:

Filoele posibil sa fie bune dar samponul si pastilele nu prea sunt bune. Incearca uleiul de ricin, cauta pe net mai multe despre el. Nu mai sta cu gazul 3 ore in cap ca risti sa ramai cheala. Si sa te speli cu galbenus de ou e bine dar fara sampon, pui galbenus de ou cu miere. Bafta. Fundita?

| karsivan a răspuns:

Exista si suplimente pentru par, majoritatea fac doar tratament local uitaind ca zincul este foarte important pentru piele si par
http://www.farmaciadeacasa.ro/......i-par.html

| lutza explică (pentru DuduRadu):

Si eu stiu de zeama de urzici.dar nu stiu cat timp trebuie sa folosesc.

| DuduRadu a răspuns (pentru lutza):

Pai cat de mult poti.Nu conteaza daca dai in plus.

| BlackF a răspuns:

Din pacate si eu ma confrunt cu aceeasi problema, imi cade foarte mult par si s-a rarit atat de mult ca se vede pielea scalpului. Dupa consultul dermatologic, la recomandarea domnului doctor urmez tratamentul cu 5% minoxidil de la Rogaine. Cica opreste caderea parului in 3 saptamani si regenereaza parul in 3-4 luni. Sper sa functioneze si in cazul meu ca nu mai stiu la ce solutie sa apelez. Intre timp folosesc un produs numit Toppik ( e relativ destul de nou la noi dar am vazut ca-n alte tari se foloseste cu succes de ani buni. eu tot de pe forumuri straine am aflat de existenta lui). E ca un fel de praf (nanoparticule de cheratina mai precis) pe care il aplici pe par, se lipeste de acesta si parul pare mult mai des. In cazul meu functioneaza perfect, nimeni nu-si poate da seama ca am parul rar, nici daca priveste de foarte aproape. Eu le-am comandat ambele de pe internet ca in farmacii n-am reusit sa gasesc nicaieri. voi care ati folosit Rogaine aveti ceva sfaturi pentru mine?