| AnaMariaDominic a întrebat:

Bună seara! Am o problemă mă confrunt cu niște dureri de cap oribile în octombrie am fost la un control și m-au depistat cu sinuzită am făcut tratament și degeaba am dureri la tâmpla stângă doar acolo mă doare sunt niște dureri în care ajung să cad jos din picioare și pe stradă, problema este că durerile încep să apară din ce în ce mai des eu simt că nu ar fi sinuzită pentru că nu mă doare altceva în afară de cap, sunt ca niște arsuri acolo eu ajung să rămân și fără aer când mă ea durerile, sunt perioade când mă ține câte o zii, două și perioade când mă ține mai mult am la început îmi apar dureri ușoare până mă ea mai tare și cad jos din picioare, nu este orice durere de cap e prima dată când trec prin așa ceva și simt că durerea mă șlăbește pe zi ce trece.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca ori nu ai facut corect tratamentul de sinuzita, ori tratamentul trebuie repetat de mai multe ori la rand, pana scapi de infectia de la sinus.
Mergi la medic si repeta analizele!
Sanatate multa!

| Cresta a răspuns:

Cu tensiunea cum stai?
La ce descrii tu acolo, ar fi indicat s te vada un neurolog. Poate chiar cu EcoDoppler. Zic si eu. Medicul de familie ce spune?

| Cresta a răspuns (pentru Cresta):

Pentru ca la sinuzita nu doare tampla.

Bula
| Bula a răspuns:

Mergi urgent la investigatii la un medic neurolog bun!
Nu e de gluma!

| AnaMariaDominic explică:

Am făcut tratament 7 zile când mergeam la control mi au prescris mai multe feluri de antibiotice si au zis că după 7 zile să le întrerup, apoi am luat alte feluri indiferent ce iau nu mă lasă am slăbit foarte mult de la dureri, numai pot să mănânc doar ceva ce este mai ușor pentru mine ma terminat durerile de la tâmpla stânga e singura mea problemă ultima dată când am ajuns în urgența mii s-a spart venele la ochii pentru că de la durere aia puternică mii sa lăsat pe ochii am stat în dureri aproximativ o săptămână și am ajuns în urgență.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru AnaMariaDominic):

La urgenta ti-au facut niste investigatii? Ce ti-au spus?

Cere de la medicul de familie trimitere la neurolog, pentru investigatii.