| Raluca_Rallu_2001 a întrebat:

Am o uriasa problema.In apartament am mii de purici de care nu pot scapa. Am facut curat, am aspirat, frecat covoarele, absolut tot, am dat cu insecticid, dar degeaba. Am o pisica, dar nu prea cred ca ar putea fi atati demulti de la aceeasta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| BububucatorulBubycus a răspuns:

E o invazie te duci la un magazin veterinar si este o solutie de purici care se face cu apa o sticluta la 8 litri de apa parca...eu am facut cu 2 litri mai concentrat si am dat cu un bidon de la solutia de geam peste tot dar dai dimineata ca este cam tare mirosul si nu stai in incapere cateva ore repeti la 2 zile si la pisica exista zgarda de purici ..curelusa

| Iunix a răspuns:

Cumpără 2 - 3 spray-uri de insecticid, de preferat pentru purici dar nu de aplicat pe animal, sau măcar pentru insecte în general și dă -le pe toate 3 până se consumă, după încuie toate ușile și ferestrele și aștepți și tu câteva ore pe afară, te duci la plimbare. Vezi să nu lași nici un animal în casă, mâncarea să fie băgată în frigider și pâinea într-o pungă învelită bine ca să nu intre în contact cu insecticidul. Cu insecticid trebuie să dai peste tot prin casă, mai ales sub pat, sub pături, sub mobilă etc.

| NevermindXEXEXD a răspuns:

Te duci la farmacie veterinara si spui ca vrei un praf impotriva mustelor (nu i stiu exact numele) e scump, 5 lei o lingurita pe care o dizolvi intr-un litru de apa si o pui intr-un pulverizator de geamuri si dai peste tot si vor disparea. Este mai eficient decat solutiile pentru purici. Din proprie experienta

| nda a răspuns:

Mii de purici?! Cauta pe net servicii de dezinsectie, ca nu cred ca scapi cu produsele ce le gasesti la veterinar, farmacie, sau cum ti s-a mai sugerat aici.

| Raluca_Rallu_2001 explică (pentru BububucatorulBubycus):

Daa, am cumparat, am facut-o si eu mai concentrata. Am folosit tot felul de instecticide si par sa nu mai fie purici. Dar uneori mai sare cate unul pe mine. in haine nu am dat. Sper sa nu stea pe acolo. sa dau in continuare? Oare vor reaparea?

| BububucatorulBubycus a răspuns (pentru Raluca_Rallu_2001):

Peste o saptamana doua...dai si pe haine...

| Raluca_Rallu_2001 explică (pentru BububucatorulBubycus):

Peste o sapt doua vor reaparea?

| BububucatorulBubycus a răspuns (pentru Raluca_Rallu_2001):

Nu se mai inmultesc daca moare din ei.