| AnnabellaBB a întrebat:

Bună seara. Am primit rezultatul acestui test, dar nu ma prea pricep 100% să-l interpretez. Va rog sa ma ajutați. Nu sunt în tara si abia în august 2019 ma duc iar. Rezultatul suna cam asa: Celule Superficiale X ++
Celule Intermediare E X ++
Celule parabazale X++
Celule Bazale X +++
Celule endocervicale X -
-//- Endometriale X -
-//- Granulocite X-
-//- Histiocite X-
-//- Citoliza X-
Bacili doderlein X++
Coci X++
Candida X -
Leptothrix X-
Trichomonas X-
Gardenerella X-
CLASIFICARE PAPANICOLAU C 2
CLASIFICARE BETHESDA X LSIL
CONCLUZII: FRONTIU CONSTITUIT DIN CELULE DISKERATOZICE. FRECVENTE PMN HEMATII; RARI BACILI DODERLEIN; COCI BANALI, C 2 PROCES INFLAMATOR INFLAMAȚIE CU HPV PE FOND UȘOR HEMORAGIC; TBS NEGATIV PENTRU LEZIUNI INTRAPITELIALE SAU MALIGNITATE.
Ma gândesc ca necesita tratament, dar cât de grav este ceea ce am? Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Intreaba pe un site medical. Nu prea cred ca exista pe aici cineva ca sa-ti raspunda. Ba, da Intreaba-i pe corbualbrosu, ca spune ca e ginecolog. Si mai este cineva care-si aroga titlu de medic: Brigela parca.

| AnnabellaBB explică (pentru CodrutElian1990):

Cum ii pot găsi?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Te anunt ca sa fii ''satisfacut'' laughing ca i-am transmis in particular un raspunsul autorizat si profesional. NO COMMENTrolling on the floor

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Nu numai ca sunt satisfacut, dar sunt si multumit. Ce este al tau, este al tau si nu poate sa ti-l ia nimeni.happy

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru AnnabellaBB):

Uite ca ti-a raspuns unul din ei.