| cornelya27 a întrebat:

Am si eu o intrebae. din pacate acum 3 luni am suferit o intrerupere de sarcina... dupa un tratament corespunzator corpul meu si-a revenit. luna aceasta am avut primul contact sexual dupa acel incident. Eram in ultima zi a cm numa (contact protejat) ca dupa o zi de la contactu sexual mi sa intors menstruatia(pe data de 23 luna trecuta a fost ultimu contact) si nu mi-am mai trecut.nu stiu daca e sangerare sau alceva. e posibil sa fi ramas insarcinata? mi-am facut 2 teste si au fost negative. sunt extrem de speriata. va rog imi puteti da ceva raspunsuri?, multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Șansele ca tu să fii însărcinată sunt aproape nule, având în vedere că te-ai protejat.
Este ceva normal să apară dereglări hormonale după această experiență traumatizantă.
Iar dacă spui că pe 23 octombrie a fost ultimul contact, testul de sarcină nu a fost efectuat atunci când trebuia, deci rezultatul nu are nicio relevanță.
Acesta se face după 21 de zile de la contactul cu pricina, și de preferat, cu urina de dimineață pentru claritate.
În concluzie, va trebui să-l repeți peste 9 zile, însă pentru liniștea ta.
Sănătate!

| onitza17 a răspuns:

Dupa intrerupere de sarcina exista riscul de a ramane iarasi daca o faci in mai putin de 40 de zile neprotejat. daca testele au iesit negative dar tot esti speriata sfatul meu cel mai indicat este sa mergi la un control(la ginecologie).asa vei scapa de orice indoiele si pe viitor fi mai atenta pentru ca nu e bine sa mai repeti aceasta fapta, pentru tine k femeie.

| cornelya27 explică (pentru onitza17):

Au fost 90 de zile fara nici un fel de contact sexual. iar ultimul a fost protejat ...numa cred ca toti stim ca exista posib sa se si rupa prezerv