Fara consult nu-ti putem spune. Ar putea fi o scadere a glicemiei, ar putea fi o problema cu vasele sanguine cervico-bazilare, ar putea fi multe, mergi la medic pentru consult daca ti s-a mai intamplat sau se mai intampla.
Multa sanatate.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Cert e ca am jucat fotbal 11-12 ani am făcut ECG ul odată la 6 luni ultima data acum jumătate de an cred cu rezultat ok...
Și nu mi s-a mai întâmplat pana acum.
Problemele pe care ti le-am zis eu nu sunt de la inima, deci nu se vad pe EKG. S-ar putea sa fie si din cauza inimii dar putin probabil sa ai simptome la miscarea capului, si daca zici ca EKG-ul ti-a iesit bun inseamna ca nu e de la inima. Sunt vasele de sange sau ceva deficit de vitamine/minerale sau o scadere a glicemiei, asta apare daca nu ai mancat in ziua aia (pot sa fie si altele, dar nu prea are rost sa ti le insir, mergi la medic si o sa aflii exact).
Da m-am simțit odihnit. Am dormit bine aseară am dormit de la 3 pe la 14 după-amiaza
Ai mai patit si alta data sau a fost singura data?
N am mai pățit niciodată
In cazul acesta, poti merge sa vorbesti cu un medic, sa vezi ce zice, dar nu e motiv de alarmare In caz ca mergi sa vorbesti cu un medic, sa ma anunti in legatura cu ce iti transmite