| MarioAndreas a întrebat:

Am și eu o întrebare, am tot încercat sa caut pe google dar ce diagnostice dau te și sperii laughing... am fost azi la frizerie și la un momentan m-a pus frizerița sa stau cu capul aplecat in fata. După ce mi-a spus sa l ridic am amețit am început sa transpir și am avut o stare așa de panica... știe cineva despre ce ar putea fi vorba? Mulțumesc frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Fara consult nu-ti putem spune. Ar putea fi o scadere a glicemiei, ar putea fi o problema cu vasele sanguine cervico-bazilare, ar putea fi multe, mergi la medic pentru consult daca ti s-a mai intamplat sau se mai intampla.

Multa sanatate.

| MarioAndreas explică (pentru CuriousStuff):

Mulțumesc frumos pentru răspuns. Cert e ca am jucat fotbal 11-12 ani am făcut ECG ul odată la 6 luni ultima data acum jumătate de an cred cu rezultat ok...

| MarioAndreas explică (pentru CuriousStuff):

Și nu mi s-a mai întâmplat pana acum.

| Stefanismyname a răspuns:

Posibil sa ai anemie, totusi DU-TE LA DOCTOR!

| CuriousStuff a răspuns (pentru MarioAndreas):

Problemele pe care ti le-am zis eu nu sunt de la inima, deci nu se vad pe EKG. S-ar putea sa fie si din cauza inimii dar putin probabil sa ai simptome la miscarea capului, si daca zici ca EKG-ul ti-a iesit bun inseamna ca nu e de la inima. Sunt vasele de sange sau ceva deficit de vitamine/minerale sau o scadere a glicemiei, asta apare daca nu ai mancat in ziua aia (pot sa fie si altele, dar nu prea are rost sa ti le insir, mergi la medic si o sa aflii exact).

| OMEGALIN a răspuns:

Cat ai dormit in ultimele nopti? Si te-ai simtit odihnit recent?

| MarioAndreas explică (pentru OMEGALIN):

Da m-am simțit odihnit. Am dormit bine aseară am dormit de la 3 pe la 14 după-amiaza

| OMEGALIN a răspuns (pentru MarioAndreas):

Ai mai patit si alta data sau a fost singura data?

| MarioAndreas explică (pentru OMEGALIN):

N am mai pățit niciodată

| OMEGALIN a răspuns (pentru MarioAndreas):

In cazul acesta, poti merge sa vorbesti cu un medic, sa vezi ce zice, dar nu e motiv de alarmare happy In caz ca mergi sa vorbesti cu un medic, sa ma anunti in legatura cu ce iti transmite happy