Salut nene. Aici nu este psihologi sau pediatri. Dacă scrii ca ești asa "deștept" nu cred ca ai ce cauta aici. Și sincer nu te cunoaște cineva. Atunci când compui și cânți la doua corzi în subteran, tragi aurolac, te faci de unul singur compozitor de succes, pentru ca asa visezi cu ochii deschiși, pana adormi și ești inconștient
Bronsita NU este din cauza fumatului, ci din cauza unei raceli netratate care se poate complica si duce la pneumonie sau fibrozarea plamanilor. Probelma se rezolva dupa tratament serios si de lunga durata 3-6 luni la un medic de plamani.
Atacurile de panica - sunt probleme psihice care se rezolva la un psihiatru cu medicatie adecvata.
Dupa descrierea facuta se pare ca tu ai deja paranoia, odata ce ai anumite fixatii si obsesii... deci boala ta a evoluat si crede-ma, daca nu mergi de urgenta la un psihiatru, poti ajunge schitofrenic sau mai rau.
sanatate multa!
Buna! Iti multumesc frumos pentru raspunsul tau. Psihiatru am deja si mi-a prescris un medicament numit Rivotril 0, 5 mg. Problema este ca este un medicament foarte greu de procurat si se da doar pe o reteta verde cu 3 foi cum zic ei doctorii si farmacistii. Acum Joi si Vineri am fost la doamna doctor iar Joi era grabita ca sa zic asa si nu a avut timp sa imi scrie alta reteta iar Vineri nu stiam ca nu vine deloc ca e libera si uite asa a venit weekend-ul zilele de Sambata si Duminica si mie mi-a ajuns doar pana Vineri ceea ce am avut prescris de ea de doamna doctor. Si am simtit cum simptomele incep din nou sa apara fara medicamentatia adecvata. Norocul meu a fost ca m-am dus ieri impreuna cu Mama si Logodnica mea pana la spital la camera de garda si am primit acolo o pastila de 2 mg Rivotril care a zis doamna doctor de acolo sa o impart in 4. Iar acum fug /merg degraba la doamna doctor la care merg de obicei ca sa imi scrie reteta si sper sa ma primeasca fara programare.Doamne ajuta. Amin!
Nu pare genul de afectiune care se trateaza fara medicamentatie, deci cred ca trebuie sa ai grija si sa fii responsabil in administrare, vizite la medic, urmarea tratamentului in mod strict.
Poate ca te-ar ajuta sa petreci o perioada undeva la tara, departe de lume, sa te linistesti, sa stai in natura, sa-ti iei cumva un an sabatic, daca iti permiti.
Cere medicament similar care se gaseste in Romania, ca nu se poate sa stai fara medicatie.
Sanatate multa!
anonim_4396 întreabă: