| danut47 a întrebat:

Buna seara..Am si eu o intrebare de cateva saptamani a inceput sa mi se intareasca sfarcul stang si cateva zile si cel stang "sunt baiat" As vrea sa stiu de ce mi sa intarit? Exista riscuri!? MUltumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aclean a răspuns:

Stai ma calm. laughing Asa m-am panicat si eu, dar in 2 luni au revenit la normal. Ideea e sa ai grija cum te lovesti acolo, ca daca ai observat, te cam dor cand le atingi. Ce varsta ai?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Stai linistit.Esti la varsta pubertatii.Vor fi asa un timp(2-3 luni)apoi vor reveni la normal.

| Empathizer a răspuns:

Nu exista riscuri, e un fenomen fiziologic legat de pubertate. La pubertate, si fetelor, si baietilor le cresc sanii. Deosebirea e ca la baieti acesta crestere e tranzitorie: le trece la sfarsitul pubertatii.

| danut47 explică (pentru aclean):

Doar ce am inplinit 15 anibig grin

Doar ce am inplinit 15 ani!laughing

| aclean a răspuns (pentru danut47):

Ceea ce e cam dubios, eu avand 13 rolling on the floor

Poate sa fie si din cauza inaltimiphbbbbtlaughing