| whiteweed a întrebat:

Buna seara am si eu o intrebare, de ceva timp simt sub limba niste bile care se misca... imi puteti spune ce ar putea sa fie... sau daca aveti si voi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Ceea ce numesti tu "bile" sunt de fapt doua proeminente /ridicaturi mici, ale mucoasei situate de o parte si de alta a fraului limbii numite CARUNCULE SUBLINGUALE. La nivelul acestor caruncule se deschid canalele glandelor salivare ( glanda sublinguala si glanda submaxilara ). Sunt formatiuni normale---toti oamenii au aceste caruncule sublinguale.
Numai bine!

8 răspunsuri:
| andreisoci a răspuns:

Si eu am stai calma le simti cand iti apesi limba cu dintii? si eu simt asa

| MoneyMoney a răspuns:

Defineste "bile"! S-ar putea sa fie niste afte formate acolo, dar NU ar strica sa consulti medicul de familie!winking

| whiteweed explică:

Da cand apas cu limba in patrea de joc a gingiei pe interior simt ca niste bilute, nu cred ca sunt afte, ma gandesc sa nu fie ganglioni

| whiteweed explică (pentru whiteweed):

Exact unde e situata ata de la limba

| ღSupradozaDeViseღ a răspuns:

Nu este nimic.stai linistit...asa simtim totihappy. este pielea aia.si cand o atingi simti ca si cum ar fi bile...dar nu strica sa vizitezi un medichappybig grin. sper ca te-am ajutatwinking

| whiteweed explică (pentru ღSupradozaDeViseღ):

Mersi mult ma gandeam sa nu fie ganglioni ceva eu le-am simtit de ceva timp dar nu le-am dat importanta pana astazi

| whiteweed explică (pentru alessia5158):

App m-am documentat mai bine...eu nu vb de acele 2 carnotaie langa acestea sunt in piele mai mute"bilute" eu alea nu stiu daca sunt noarmale. Multumesc

| alessia5158 a răspuns (pentru whiteweed):

Pana nu te examineaza un medic stomatolog nimeni nu-ti poate spune cu siguranta ce-s acele multe "bilute" sublinguale.