Ceea ce numesti tu "bile" sunt de fapt doua proeminente /ridicaturi mici, ale mucoasei situate de o parte si de alta a fraului limbii numite CARUNCULE SUBLINGUALE. La nivelul acestor caruncule se deschid canalele glandelor salivare ( glanda sublinguala si glanda submaxilara ). Sunt formatiuni normale---toti oamenii au aceste caruncule sublinguale.
Numai bine!
Defineste "bile"! S-ar putea sa fie niste afte formate acolo, dar NU ar strica sa consulti medicul de familie!
Da cand apas cu limba in patrea de joc a gingiei pe interior simt ca niste bilute, nu cred ca sunt afte, ma gandesc sa nu fie ganglioni
Nu este nimic.stai linistit...asa simtim toti. este pielea aia.si cand o atingi simti ca si cum ar fi bile...dar nu strica sa vizitezi un medic. sper ca te-am ajutat
Mersi mult ma gandeam sa nu fie ganglioni ceva eu le-am simtit de ceva timp dar nu le-am dat importanta pana astazi
App m-am documentat mai bine...eu nu vb de acele 2 carnotaie langa acestea sunt in piele mai mute"bilute" eu alea nu stiu daca sunt noarmale. Multumesc
Pana nu te examineaza un medic stomatolog nimeni nu-ti poate spune cu siguranta ce-s acele multe "bilute" sublinguale.