| batranulcrstinel a întrebat:

Buna seara, am si eu o problema, sunt ingrijorat maxim, de 2 luni am o mancarime pe tot corpul,fara iritatie/bubite deci vreau sa spun ca la inceput ma manca in timp ce faceam dus,acum cand stau si ma gandesc ma mananca tot corpul de la gat in jos,ma scarpin si parca tot degeaba,ma mananca din ce in ce mai tare peste tot, acum sunt plecat in Anglia, lucrez aici si nu stiu ce sa fac, ma poate ajuta cineva? Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi al un dermatolog si acela va stii ce analize sa-ti dea si tratament dupa analize, evident.

| Vântulalb a răspuns:

Si de cand au aparut mancarimile, nu ti-a trecut prin minte sa mergi la medic?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Vântulalb):

A mentionat ca e in Anglea. Acolo fie lucreaza la negru, fie are asigurare si are de asteptat niste luni bune pana prinde o vizita la medic (contrar parerii generale, sistemul medical de acolo nu e de nota 100 pe linga al nostru, mai ales la partea cu programarile/rapiditatea cu care poti obtine asistenta).

| Vântulalb a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

ACUM este plecat in Anglia. Dar acum 2 luni cand au inceput mancarimile unde era?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Vântulalb):

Probabil ca tot acolo...

| Violleta2022 a răspuns:

Mi-avenit o idee: schimba sapunul sau gelul de dus, ca esti probabil alergic la ceva din compozitia lui.
Cumpara si spala-te cu sapun sau gel pentru bebelusi, pentru ca nu contine chimicale si nu irita.