| Andrei008 a întrebat:

Buna seara.Am si eu o problema. Vreau sa slabesc urgent.Sunt baiat, 13 ani(si 8 luni) 1.64 si 69 kg...am prea multe kg stiu, si vreau sa le dau jos pana la Craciun(cam 10). Ce sfaturi imi recomandati? Exercitii+un regim

p. s:Fac baschet de 2 ori pe saptamana si nu beau sucuri acidulate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| DraGfirE a răspuns:

Pai ar trebui sa te lasi de carnuri gen porc si vita si fara paine dupa ora 6 si sa mananci doar fructe tot dupa ora 6.

| DeutzZa96 a răspuns:

Heilaughing laughinglaughing tu glumesti tu te crezi gras. depinde eu am 1 70 si am avut 78 de kg acum am 43 sadsad si vreau sa ma ingras am slabit deoarece mama mi-a spus sa beau in fiecare dimineata un paharel mik mik de zeama de lamaie intr-o luna am ajuns schelete crying fundita?

| Andrei008 explică (pentru DeutzZa96):

U faci misto sau de la 78 la 43 intr-o luna...n-ai cum.

| cony1226 a răspuns:

Esti nebun!? Este o greutate foarte buna pentru inaltimea ta. Sau vrei sa fii scandura?laughing. Ma rog treaba ta. Parerea mea e ca esti bine asa.

| cony1226 a răspuns:

Esti nebun!? Esti bine asa, este o greutate medie pentru baieti! Vrei sa fii scandura? Parerea mea e ca esti bine asa!

| mada54 a răspuns:

sa faci sport foarte mult si sa nu mananci dulciuri...
eventual o data pe saptamana dar foarte putin,