Daca te doare putin mai jos de buric e de la ovare... Probabil ca ai racit acolo sau trebuie sa-ti vina.
Ia un Ibalgin sau Nurofen, sau un pliculet de Flamexin daca ai pe acolo, o sa atenueze durerea.
Stai in pat la caldurica cu ciorapi in picioare si nu sta cu mijlocul gol
Numai bine
Nu am mai iesit afara de vreo saptamana, stau numai in pat, mai e ceva timp pana sa imi vina vreo saptamana jumate` da ma doare ingrozitor, nurofenul nu merge la mine, si'a facut efectul o perioada dar apoi..altceva nu am. sper totusi sami treaca.ms de sfat Cherliin
Daca ai racit la ovare pune mana si i-a Ciprinol 500 Mg, nurofenul, ibalginul o sa elimine durerea dar nu si raceala care mai tarziu iti va da bataie de cap. Pe langa nurofen sau ibalgina i-a ciprinol 500mg
1 pastila la 12 ore!
Daca ai stat in frig, sau desculta poate sa fie de la ovare, patesc des. Asta ca ai zic mai jos putin de buric. Incearca sa stai in pat si sa adormi sau baga un nurofen.
Ia un antispastic gen:Scopantil sau No-spa sau Debridat, daca ai in casa. va calma colicile, fara sa-ti dea dureri de stomac ca si flamexinul sau nurofenul, mai ales ca nu ai mancat. fa-ti un ceai cald si pune-te in pat.sanatate
Deeaandreea9156 întreabă: