| Blackwoman27 a întrebat:

apelez din nou la ajutorul vostru,in momentul de fata ma doare oribil de rau burta,nu as vrea sa o trezesc pe mama ca nu ar avea ce sa'mi faca, da nu mai pot, ce sa fac? ma doare ingrozitor? si oare de la ce..azi am mancat dar seara nu am mancat decat cateva dulciuri,nu prea obisnuiesc sa mananc seara,si nu cred ca m'ar durea de foame ca nu imi este, ma doare putin mai jos de buric, help va rog! am 14 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cherilyn a răspuns:

Daca te doare putin mai jos de buric e de la ovare... Probabil ca ai racit acolo sau trebuie sa-ti vina.happy
Ia un Ibalgin sau Nurofen, sau un pliculet de Flamexin daca ai pe acolo, o sa atenueze durerea.
Stai in pat la caldurica cu ciorapi in picioare si nu sta cu mijlocul gol happy
Numai binebatting eyelashes

5 răspunsuri:
| HenkyPenky a răspuns:

Daca ai stat in frig, sau desculta poate sa fie de la ovare, patesc des. Asta ca ai zic mai jos putin de buric. Incearca sa stai in pat si sa adormi sau baga un nurofen.

| fresHZoNe a răspuns:

O sa mori! trezeste-o pe maica-ta urgent! de cand doarme? laughing)

| Blackwoman27 explică (pentru Cherilyn):

Nu am mai iesit afara de vreo saptamana, stau numai in patlaughing, mai e ceva timp pana sa imi vina vreo saptamana jumate` da ma doare ingrozitor, nurofenul nu merge la mine, si'a facut efectul o perioada dar apoi..altceva nu am. sper totusi sami treaca.ms de sfat Cherliin

| Erika_Sofron_1977 a răspuns:

Ia un antispastic gen:Scopantil sau No-spa sau Debridat, daca ai in casa. va calma colicile, fara sa-ti dea dureri de stomac ca si flamexinul sau nurofenul, mai ales ca nu ai mancat. fa-ti un ceai cald si pune-te in pat.sanatate

| Azµre a răspuns:

Daca ai racit la ovare pune mana si i-a Ciprinol 500 Mg, nurofenul, ibalginul o sa elimine durerea dar nu si raceala care mai tarziu iti va da bataie de cap. Pe langa nurofen sau ibalgina i-a ciprinol 500mg
1 pastila la 12 ore!