Masca asta doar elimina punctele negre, practic le extrage. Pentru acnee nu ar avea cum sa actioneze. Incearca masca cu argila.
Black mask este doar entru punctele negre (le exfoliaza), poti incerca una dintre mastile de pe acest site: https://www.vichy.ro/......72981.aspx
Depinde de firma, eu am incercat una acasa, am dat pe toata fata si cand s-o dezlipesc, a smuls fire de par... Daca iti cumperi, da-ti doar pe nas. Ai si varianta sa o faci acasa. Gasesti la magazine naturiste sau la farmacie carbunele medicinal, se pune gelatina pe baie de apa, iesi mult mai ieftin. Cauta reteta pe net, dar ai grija sa nu gresesti dozajul ca nu se mai zvanta, iese prea lichida
Draga mea, acea masca e de scos punctele negre, iti recomand crema pe baza de retinol a sau duac.
Nu are actiune pe acnee. Acneea e un inside job de cele mai multe ori, adica de cauze hormonale etc, deci nu are treaba cu acneea.
Daca vrei sa scapi de semne, exfoliaza tenul cu o masca exfolianta adica usor abraziva, odata pe saptamana. ASTA DOAR DACA AI NUMAI SEMNE PE FATA, fara leziuni active adica cosuri rosii si umflate, pentru ca daca le exfoliezi cand sunt asa, le faci mai rau, si creezi alte semne
anonim_4396 întreabă:
Dany_Armeanca_1985 întreabă: