| Anonimulnecunoscut1000 a întrebat:

Buna seara, chiar exista "Inima artificiala" sau doar zvonuri? Adică eu așa la un search pe google zice că există dar... Mai zicea o dată (mai de mult) de nu știu ce T -Rex văzut într-o pădure din Rusia in fine întrebare este când îi scoate inima lui până sa ii bage pe cea artificiala CINE îi POMPEAZA SANGE? Și cât poate TRAI, CATEVA LUNI sau...ANI DE ZILE dau CAT?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Sunt două întrebări diferite, sau este o singură întrebare despre un T-Rex imaginar cu o inimă artificială?

| Anonimulnecunoscut1000 explică (pentru johnnny123):

Îs 2 întrebari diferite am văzut pe google o știre ceva de genul că au reușit sa recreeze structura ADN la nu știu ce T-Rex și iau implantat o inimă artificială (cv asemănător in Jurassic Park) și acum întrebarea e se poate așa cv ținând cont că T-Rex ul a trăit acum cc~250 milioane de ani in Cretacicul târziu? Nu cred că se poate așa cv nu?

| johnnny123 a răspuns (pentru Anonimulnecunoscut1000):

Cred că te-ai uitat chiar la Jurassic Park și ai crezut că este o știre...