| Krypt0NNN a întrebat:

Buna seara comunitate. Am si eu o problema ( nu stiu cat de mare). Ieri, sambata dimineata, mi-am prins degetul mare de la mana stanga in portiera masinii. Pe loc, am simtit o durere puternica in zona unghiei, dupa 3-4 min pot spune ca durerea disparuse aproape complet si ramasese o "vanataie" exact la baza unghiei.
Situatia s-a schimbat radical in momentul in care am ajuns acasa, si s-a racit locul ranei, au inceput asa zisele " zvacniri" foarte enervante.
Azi de dimineata, acea "vanataie" s-a extins semnificativ, la momentul actual este aproape pe toata unghia. Pot spune si ca buricul degetului este putin umflat, insa la unghie am dureri nu prea placute.
Daca cineva ma poate ajuta, as aprecia foarte mult efortul. !

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| AlexSalling a răspuns:

Du-te la doctor. Si eu am patit-o mai rau cu degetul aratator acum 2 saptamani aproape, nu-i de gluma. De la toate cele 10 degete ale mainii, merg 10 nervi la cap. Am si lesinat din cauza degetului, nu te juca cu sanatatea ta si a mainilor tale. Paste fericit!

| sierra1 a răspuns:

Stai linistit. Îţi pierzi unghia. Nu te agita, într-o lună-două e la loc, nou nouţă.

| darrio2007 a răspuns:

Durerea iti va trece de la sine in cateva zile. Unghia se va innegri si va cadea. Dar iti va creste la loc.

| A1b2cdefgh a răspuns:

Ce prost isi prinde degetul in portiera masinii!?!

| Krypt0NNN explică (pentru A1b2cdefgh):

Un prost care nu merge cu transportul in comun!

| sierra1 a răspuns (pentru darrio2007):

Campionule, toată stima pentru zecile de mii de răspunsuri. Dar eu n-aş mai scrie cuiva ceva ce tocmai s-a scris doar de dragul de a urca in top.

| darrio2007 a răspuns (pentru sierra1):

Nu cred ca este problema ta. Iti e teama ca imi va alege raspunsul, castigator?

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate nici noi si nici medicii nu au cum sa te ajute in situatia ta, pentru ca nu-i nimic de facut.
Iti va cadea unghia si in 3 luni, vei avea unghie noua la deget.

| sierra1 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu campionule, încă odată, nu alerg dupe funde. Aici e vorba de faptul dacă te respecţi sau nu. Doar atât.