anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara, cum as putea sa scap de cearcanele negre pe care le am. Vreau sa menționez ca nu le moștenesc, am fost la doctor și a spus ca dacă mănânc o sa înceapă sa se tragă.
Am început sa mananc si mi-am pus niște castraveți pe lângă ochi, și s-au mai tras putin dar totusi încă au mai rămas. Dimineata sunt mai mici, nu se văd mult dar pe timpul zilei încep sa se facă tot mai negre.
Cum as putea scăpa de ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Yon1470 a răspuns:

Nu mai sta noaptea tarziu cu ochii in calculator si da-i corpului odihna. Poti sa faci orice pe lume si sa incerci ce alifie vrei si orice reteta, daca stai cu ochii in calculator sau telefon si nu dormi, nu o sa-ti treaca niciodata.Le poti doar ameliora, dar nu trec.

| Caro34 a răspuns:

Tineai cura de slabire? Stai pe net pana tarziu si nu dormi? Ai probleme de sanatate? Mai da-ne cateva detalii! Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Caro34):

Dorm peste 10 ore pe zi. de dormit dorm.
Si da am ținut cura timp de 5 luni 23 kg

| Caro34 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ar fi bine sa incepi sa mananci fructe si legume proaspete fiindca corpului ii lipsesc vitamine. Apoi mergi la aer curat fiindca apoi vei dormi mai bine. Poti incerca sa faci si o proba de scaun (coproparazitologic) timp de 5 zile sa vezi ce rezultat are. In rest, pune cu pauze! chestii reci pe cearcane fiindca se vor retrage! Numai bine!