Degeaba faci sport daca te indopi in mancare, mananca regulat. uita-te pe internet la niste "regimuri".
Sport cat incape si mancare putina.Si daca vrei sa nu mai mananci mult cand ti-e foame si te pui la masa bea un pahar cu apa. o sa iti taie toata pofta de mancare
Fa si tu foamea! Eu am slabit asa 10 kg, fara sport. Te va ajuta si masajul degetului mare de la mana, pentru acolo se leaga nervii care intra in contact cu hipotalamusul (centrul foamei din creier).Bye!
Bună.
Evită consumul de alimente grase, cina să fie servită cel mai târziu la ora 19.00, înainte de culcare cu 30 de minute poți consuma un măr, nu te alimenta noaptea din frigider.
Pa, pa.
Salut.
Incearca sa mananci mai putin si un efort la sport ceva mai mare. Vei slabi garantat. Sper sa te ajute acest raspuns.
Mananca mai putin. Poti sa faci exercitii la aparate. Nu ii asculta pe ei ca nu poti slabi fara sport. Evita excesul de sare, zahar si grasimi. Grasimea te ingrasa. Incearca sa mananci fructe si legume. De exemplu:
1-2 mere pe zi
1 banana pe zi
salate ( varza, rosie, castravete, branza... ce ti se pare sanatos. ) Du-te la dieta.
P.S : De ce vrei sa slabesti? Ca esti gras / grasa la exterior?
Te-a bagat cineva in seama? Pana la urma fiecare face ce vrea. E al 3-lea sau al 4-lea raspuns pe care mi-l comentezi. Deja cred ca esti obsedat.
Comentez raspunsurile stupide pentru ca ma dispera oamenii care spun doar aberatii si nu sunt in stare sa dea un sfat bun.
Ce ai sugerat tu trebuie sa fi redus mintal, sa slabesti 10 kg fara sport, prin alimentatie, imi dau seama cum arati si ce sanatos/sanatoasa esti.
Dupa tine, ar trebui sa ne indopam cu mancare, si hai sa facem sport sa slabim...Degeaba faci sport, daca mananci mult. Daca te intereseaza am 49 de kg si sunt chiar sanatoasa (cu exceptia unei caderi de calciu). Atata timp cat eu nu iti comentez tie orice raspuns te rog sa te abtii in privinta mea.
maria933 întreabă:
anonim_4396 întreabă: