| DianaDidi95 a întrebat:

Cum pot proceda ca sa mai iau in greutate? Poate unii veti raspunde "mananca". Ei bine, mananc, dar sunt dati in care mananc foarte mult si dati in care mananc doar cate o bucatica de ceva. oricum, nu stiu ce sa mai fac, sunt prea slaba!
Poate imi sugerati un meniu, pe care sa-l respect zilnic, pentru ca am incercat cu vitamine, tot felul de medicamente, si nu functioneaza. nu pun nici un kg pe mine!
Multumesc. :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DezdemonaM a răspuns:

Sora mea este in aceiasi situatie cu tine... Daca vrei da-mi ID-ul tau si putem sa vorbim despre acest lucru. Daca vrei sa te ingrasi nu folosi pastile nu o sa reusesti.Tu ar trebui sa ai parte de cam 5 mese pe zi: 3 de mancare si 2 deserturi intre mese.Ia si vitamine, mananca 3 mese si doua deserturi si o sa-ti fie foarte bine.Ti-am spus daca vrei da-mi ID-ul tau si putem vorbi oricand, mi-ar placea pentru ca sora mea se comfrunta cu aceiasi problema, daca ai vrea si tu, desigur am putea sa discutam pe seama faptului asta dandu-ne sfaturi.Te pot ajuta si eu daca vrei!
Si o modalitate de a lua in greutate este sa mananci seara dupa 6. Poti intra si pe internet si sa cauti sfaturi.
Succes!:*

10 răspunsuri:
| ReDoNe2910 a răspuns:

Aloooo nu cu pastile Mananca foarte mult

| ÐÿÅ a răspuns:

Buna!
Esti foarte norocoasa ca nu te ingrasi!
Altele vor sa slabeasca cu orice pret, iar tu vrei sa slabesti. Te invidiez laughing.
suplimente cu concentratie mare de carbohidrati (peste 70%) si mica de proteine (10-25%) recomandate in special celor care vor sa ia rapid in greutate...

| FucktheSystem a răspuns:

Crede-mă că mănânc 3500 de calorii pe zi și mă străduiesc să iau toate mesele cât mai bogate și cu gustări și tot ce e nevoie și tot nu am reușit să am mai mult de 43 de kilograme. Cel mai bine dacă ai timp de duci la un nutriționist și o să îți recomande exact ce îți trebuie. Eu personal am fost prea leneșă pentru așa ceva.
Și apropo, ar trebui să îți faci și niște analize, pot să fie și probleme medicale care te împiedică să te îngrași cum ar fi viermi intestinali care dacă îi ai mai bine îi tratezi.

| andreea49 a răspuns:

Si eu am cam aceesi problema, nu ma ingras...sad

| Milea_Octavian_1994 a răspuns:

Ai putea sa incerci sa mananci putin dar alimente bogate in grasimi si in zahar (dulciuri, sarmale, friptura)
etc.

| andreea49 a răspuns:

Aceeasi*

| DianaDidi95 explică (pentru ÐÿÅ):

Pai chiar vreau sa iau rapid in greutate. Si ce sunt mai exact aceste suplimente? big grin
Merci:*

| delia2002 a răspuns:

Cati ani ai? vreau sa te inteb doar pentru a sti ce sa-ti zic sa faci

| ÐÿÅ a răspuns (pentru DianaDidi95):

Mananca multe dulciuri, alimente prajite.

| DianaDidi95 explică (pentru delia2002):

Pai 14 ani, si doar 41-42 kg-aproximativ.