Sora mea este in aceiasi situatie cu tine... Daca vrei da-mi ID-ul tau si putem sa vorbim despre acest lucru. Daca vrei sa te ingrasi nu folosi pastile nu o sa reusesti.Tu ar trebui sa ai parte de cam 5 mese pe zi: 3 de mancare si 2 deserturi intre mese.Ia si vitamine, mananca 3 mese si doua deserturi si o sa-ti fie foarte bine.Ti-am spus daca vrei da-mi ID-ul tau si putem vorbi oricand, mi-ar placea pentru ca sora mea se comfrunta cu aceiasi problema, daca ai vrea si tu, desigur am putea sa discutam pe seama faptului asta dandu-ne sfaturi.Te pot ajuta si eu daca vrei!
Si o modalitate de a lua in greutate este sa mananci seara dupa 6. Poti intra si pe internet si sa cauti sfaturi.
Succes!:*
Buna!
Esti foarte norocoasa ca nu te ingrasi!
Altele vor sa slabeasca cu orice pret, iar tu vrei sa slabesti. Te invidiez .
suplimente cu concentratie mare de carbohidrati (peste 70%) si mica de proteine (10-25%) recomandate in special celor care vor sa ia rapid in greutate...
Crede-mă că mănânc 3500 de calorii pe zi și mă străduiesc să iau toate mesele cât mai bogate și cu gustări și tot ce e nevoie și tot nu am reușit să am mai mult de 43 de kilograme. Cel mai bine dacă ai timp de duci la un nutriționist și o să îți recomande exact ce îți trebuie. Eu personal am fost prea leneșă pentru așa ceva.
Și apropo, ar trebui să îți faci și niște analize, pot să fie și probleme medicale care te împiedică să te îngrași cum ar fi viermi intestinali care dacă îi ai mai bine îi tratezi.
Ai putea sa incerci sa mananci putin dar alimente bogate in grasimi si in zahar (dulciuri, sarmale, friptura)
etc.
Pai chiar vreau sa iau rapid in greutate. Si ce sunt mai exact aceste suplimente?
Merci:*