| Alexandru7890 a întrebat:

Bună seara! Cum poți identifica dacă ești racit? Am o bănuială ca sunt racit dar nu îmi curge nasul nu stranut. Tusesc sec uneori si am și dureri de cap și niște frisoane îmi e frig la 24 grade în casa.Afara sunt -6 grade fac dus dimineața la 8 înainte sa plec la 12 pe drum.Fac dus la par și ma usuc.Cum pot identifica dacă o raceala e mortala sau e una tratabila

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| DenDenX a răspuns:

Nu este ceva grav...din cate spui..Gen nu vei muri..stai liniștit.
Vezi cum te simți mâine, daca mâine când te trezești te simți la fel ca azi.te duci la medic. daca nu înseamnă că a fost ceva pe moment

Și încă ceva, nu vei muri de la o răceală..Gen ce ai tu acum nu o sa te omoare..plus că dacă ar fi sa se agraveze foarte tare te-ai duce la medic.

Vezi ce temperatura ai, bea apa multa și mâine vei fi fresh. daca ai febră cel mai important lucru e sa nu fii deshidratat

Multa sănătate îți urez și o seara frumoasa.

| sierra1 a răspuns:

"Am o bănuială ca sunt racit...îmi e frig la 24 grade în casa"

ți-ai pus un termometru sub aripă?