| SaVinaVara a întrebat:

Buna seara! Daca incepi sa iei pastile pentru hipertensiune, nu o sa mai poti sa le lasi?
Nu ar trebui incercat doar un regim pentru inceput?(nici 30 de ani nu am)

Ce parere aveti despre Nebilet 5mg? Mi-a fost prescris astazi, o jumatate de pastila pe zi pentru ca tensiunea a fost cam mare. Ma pune pe ganduri faptul ca in schema de tratament e singurul medicament care nu are un numar de zile si raspunsul a fost(il iei pana cand te intorci cu rezultatele de la analize -probabil intr-o saptamana-). Celelalte medicamente sunt pentru alta afectiune.

In ultima luna nu prea m-am simtit bine(ametit, slabit)... am cumparat baterii pentru tensiometrul de mana care statea nefolosit de ceva timp si nu mica mi-a fost mirarea, ma gandeam ca poate e mica, dar era destul de mare 150/95, 140/10, 138/89 si tot asa
Dupa ce am consumat cativa litri de apa, m-am abtinut de la dulciuri si muraturi, m-am intins in pat (cred ca pozitia corecta e in sezut) si am stat linistit cateva minute si intr-un final mi-am masurat din nou tensiunea, rezultatul a fost 113/73.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Adelina4679 a răspuns:

Nebiletu nu creaza o dependență, ajuta tensiunea sa fie la limitele normale, previne cresterea frecvenței batailor inimi si controleaza forta de pompare. Se ia o perioada scurta pana tensiunea se reglează