| Mehachikome12345678910 a întrebat:

Bună seara. De ceva timp am un cârcel, cred, la picior. Atunci când ridic piciorul, îl ridic normal, dar atunci când îl pun jos, îl pun mai greu, deoarece simt ceva la mușchi și se aude de parcă trosnește ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la
o clinica de chiropractica sau fizioterapie. Acolo un terapeut poate intr-o singura sedinta sa iti pocneasca toate oasele din corp (cele accesibile), mai ales in zona picioarelor. Sigur o sa te faca sa te simti mai bine.

Costa cam 100RON sedinta. Si una este suficienta.

Daca nu trece, poti merge la un control adevarat.

| Sonia822 a răspuns:

Daca e carcel, adica se incolacesc degetele unul peste altul, sau muschii brusc, si simti o durere intepatoare cam 1 minut, apoi trece brusc, e carcel Apare pe fond emotional la persoanele rigide, mai putin flexibile in viata de zi cu zi. Cand o sa devii mai maleabil, renunti la incapatanare, n-o sa mai ai carcei

| Mehachikome12345678910 explică (pentru Sonia822):

Eu am simțit așa de mult timp, și nu mă înțeapă, dar se simte ciudat.

| laSoledad a răspuns (pentru Mehachikome12345678910):

Poate ca ai lipsa magneziu in corp. Fa analize.