Pai daca esti in perioada adolescentei, e normal sa ai cosuri. ca sa mai scapi cat de cat de ele, poti sa:
-te speli pe fata cu sapun in fiecare zi
-sa incerci vichy, clearasil
-eu personal am citit ca seara te poti da cu pasta de dinti pe locurile iritate si pana dimineata nu te speli pe fata; datorita continutului sau te fluor atenueaza pentru un timp tenul
-incearca sa nu iti spargi cosurile
-daca transpiri, te murdaresti sau te zgari sau altceva pe fata, sa te speli imediat cu apa cu sapun sau sa te dezinfectezi cu spray Aloe Vera
-dimineata te mai poti da cu lotiune din castraveti (se gaseste in farmacii) e ca orice alta lotiune (parca e apa); pur si simplu pui putina in mana sau pe o bucata de vata si ti-o aplici usor pe fata (asta in fiecare dimineata, dupa spalarea pe fata, altfel nu are efect)
Sper ca ti-am fost de ajutor... daca se poate, o funda micuta nu imi dai?
Spalate seara si dimineata cu ceai de musetel concentrat, iar daca vrei pentru pete e ft buna lamaia, date cu sucul de lamaie pe fata. daca te ustura pielea opreste-te.recomand cu incredere ceaiu, lamaia te poate intepa putin dk ai tenul ft gras, dar ea dezinfecteaza. si presupun ca esti o adolescenta de 15-16 anisori, asa apare, e ceva normal.eu nici la aproape 20 de ani nu scap de unele din cosuribafta:*
Am solutia perfecta pentru problema ta. si eu am fost in aceeasi situatie, dar am cumparat gelul Clean Deeper de la Nivea. si il folosesti in fiecare seara... E ff bun si acum mai am un cos-2, care nu se prea vad. Merita. bye:*
Eu folosesc Mibazon. Chiar merita. De unde il cumperi? Pai de la farmacia veterinara(nu rade). Te dai seara cu el si dimineata te speli pe fata. Mie chiar mi-au trecut.Merita incercat si nu este scump.
Ai nevoie de un sfat specializat din partea unui dermatolog! e posibil sai ai o alergie sau mai stiu ce... poate platesti dar mai bine sanatoasa si frumoasa decat urata si bolnava no
Salut, cred ca esti la perioada pubertatii si e normal sa se intample asta, partea rea e ca nu prea ai ce le face dar totusi incearca sa te speli cu ceai de musetel, ceaiul o sa le mai usuce si nu o sa ramana semne, cu alte cuvinte :stai linistit iar daca nu esti la pubertate lasa-mi un mesaj si o sa vorbim mai multe, succes!
App am 19 ani . Nu stiu daca se mai poate vb de perioada pubertatii.Am fost si la vreo 2 dermato .
Eu folosesc de ceva timp zinerit. te dai seara cu el si sa astepti sa se usuce...este chiar foarte bun il gasesti la farmacie.sau intr-un timp am folosit si cutaden care usuca cosurile... fundita?:d
anonim_4396 întreabă: