| anonimforlife a întrebat:

Bună seara!
De vreo 3 zile m-a durut foarte rău în piept în partea dreaptă însoțit de arsură puternică, nici să dorm întinsă nu am putut …am fost la farmacist și mi a dat gaviscon. într-adevăr nu mai mă doare în piept dar a început să mă ardă în gât foarte tare să am un disconfort ca o iritație mai simt uneori și o arsură în stomac dar în gât și piept e principala ‘durere’, nu prea pot dormi întinsă ce îmi recomandați să fac? fumez pasiv.și înainte cu câteva zile am băut sucuri acidulate.ce să mănânc sau ce să evit, ce medicamente să iau sau ce îmi recomandați să fac, menționez ca nu locuiesc în țară și nu am medic de familie..mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"De vreo 3 zile m-a durut foarte rău în piept...ce îmi recomandați să fac? "

mami, asta poate fie ceva EXTREM DE GRAV, du-te urgent la medic!

| anonimforlife explică (pentru sierra1):

Ai citit ca nu sunt in țară și nu am medic de familie?sad

| sierra1 a răspuns (pentru anonimforlife):

Nu contează, du-te la medic, dacă crăpi, asta vrei?

| anonimforlife explică (pentru sierra1):

și la ce medic să mă duc dacă eu nu stiu limba?sad

| sierra1 a răspuns (pentru anonimforlife):

Bine mami, eu am impresia că tu ne minți de ingheață apele (site-ul) adică n-ai nici pe dreak