anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ei bine, am o mica problemuta : Kilogramele big grin
Nu este mare scofala, dar as vrea sa scap de ele.

Am 11 ani, 1.52 m ( 152 cm ) si 52 kg.
As vrea sa dau jos usor, fara diete. Nu conteaza timpul, ci sa functioneze.

Rog seriozitate!
Cel mai bun raspuns castiga, desigur.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Luciiii a răspuns:

Evita dulciurile stresul painea normala manca paine graham si foloseste un program de hranire ex luni mananci trebuie sa ai 4 mese dimineata paine graham 1 felie cu branza slaba de vaci si o cana de ceai pranz ciorba de legume fara grasime si desert un mar gustarica un suc de portocale sau fructe si niste struguri cina pui cu cartofi facuti la aparat de fietbere sau innabusire ori incerci program de ex de genul luni nu stiu ce faci marti altceva si tot asa in general evita painea normala dulciurile si stresul

5 răspunsuri:
| Michael54654654 a răspuns:

Auzi? esti dus cu capu?
Ai facut 100000 de topicuri,ti-am mai zis?
Date dreacu ce dreacu pui o mie de topicuri, alta metoda mai eficienta decat sa mananci numai legume si fructe si sa faci miscare nu gasesc.
Daca nu ai de gand sa urmezi, du-te dreacu si baga in tine de la MCDONALDS.
OBEZULE.

| Kikoo a răspuns (pentru Michael54654654):

Dar care este problema ta? Eu imi traiesc viata, fac ce vreau, nu ma obligi tu pe mine ce sa fac si ce sa nu fac. Am drepturi sa fac asta. Tu nu cred ca ai fost educat/a... Nu mananc Mc'donalds, nu mi-a placut niciodata ( de ce? nu mi-au placut, si acum sa nu mai vorbesti si de KFC etc etc ) Nu sunt obez, deoarece nu am 15-20 kg in plus ( obezitate de gradul I ), de fapt sunt doar supraponderal. Poate tu esti mai slab/a, dar nu te baga in viata mea... O seara buna iti doresc!

| Kikoo a răspuns:

Multumesc la fel... dar se vede ca esti needucat, ca injuri.

| pinguuina a răspuns:

Sport, si evita paineahappy

| raress2001 a răspuns:

Icearca programul asta de exerciti http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 probabil o sa ti se para greu la inceput in prima saptamana dar apoi daca te tii de el o sa dea rezultate;)