| RoxanaGhost a întrebat:

Faza e ca de ceva timp unele persoane imi spun ca m-am ingrasat,iar altele ca am slabit,nici nu stiu ce sa mai cred, eu nu imi pot distinge corpul calumea in oglinda pentru ca nu pot! Sunt data peste cap psihic de doua-trei luni.Eu din septembrie 2015 si pana in aprilie 2016 am slabit aprox 14-15 kg [de la 60 kg la 45-46 kg],de ingrasat sa zic ca pe cantar am doar 1, 5kg in plus...Nu stiu ce sa mai cred.De mancat nu prea mananc pentru ca nu simt foamea.Am 16 ani.Am auzit ca in perioada asta ma dezvolt si de asta m-as ingrasa,dar imi voi reveni la loc.E posibila aceasta chestie? Adica sufar enorm,numai la asta ma gandesc toata ziua, nici sa mai ies pe strada nu mai vreau.Eu chiar m-am chinuit in aproape un an sa slabesc atat,iar acum ma ingras fara motiv, nu am facut ceva cu vreun baiat sa zici ca poate fi de la asta...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LexiEla a răspuns:

Daca arati bine nu conteaza daca ai slabit sau te-ai ingrasat. E important sa te menti si asta nu ineamna sa nu mananci. Poti face ulcer daca nu mananci regulat (adica asa cum zici tu ca mananci doar cand ti-e foame) Daca ai o nutritie corecta e totul ok. Corpul tau e templul tau, mentine-l sanatos. Bravo ca ai reusit sa slabesti dar stai calma, nu te vei ingrasa la fel de mult daca faci sport (macar 30 min de mer pe zi)

| Shoot_Last_2002 a răspuns:

Daca ai 1.30 este bine sa ai 40 kg
Dar ai 16 ani deci este ok sa ai 60kg
Nu îi mai asculta eu sunt slab am 1.80 si 65-70 kg

| RoxanaGhost explică (pentru Shoot_Last_2002):

Am inaltimea 1.58 happy