| anaraisd a întrebat:

Imi cer scuze pentru ora tarzie la care redactez aceste randuri. Sa incepem cu inceputul. Sufar de urticarie cronica de aproape un an timp in care am mers la mai multi medici pentru a afla cauza dar a fost in zadar. In urma unui episod de urticarie in care am ajuns la spital si am fost internată o saptamana mi s-a recomandat sa iau famotidina zentiva de 40mg (pentru reglarea florei intestinale) si vitamine datorita perioadei indelungate cu tratament cu cortizon. Acum sa trec la subiect, am cateva zile de cand ma simt rau: dureri abdominale, disconfort, stari de greata, balonare. Eu am intretinut un raport sexual neprotejat in luna martie si acum as dori sa cer parerea voastra. Sa fie vorba de o sarcina si datorita tratementelor sa nu fie in regula (am facut un test de sarcina ce a iesit negativ) sau sa fie vorba despre o intoleranta la pastile? Specific ca in trecut am mai luat si Biosun si Linex unde am avut simpotome asemanatoare (balonare si disconfort) doar ca de o intensitate slaba. Va cer parerea pentru ca fiind weekend nu gasesc nici un medic si la urgente nu as vrea sa ajung decat daca este musai necesar.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum nu ai mentionat niciunde cand ai facut testul de sarcina, te sfatuiesc sa reanalizi situatia si sa repeti testul, dar de data asta DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
Din pacate, pastilele pentru imbalonare sau urticarie, nu influenteaza modificarea hormonala a ciclului menstrual si nici gravidia.
Folositi prezervativul ala, ca nu va musca de pasarici, ca data viitoare sa nu mai aveti dileme cu sarcina!

| anaraisd explică (pentru Violleta2022):

Daca nu ai fi raspuns doar asa ca sa te afli in treaba ai fi vazut in cele de ma sus ca scrie ca am facut un test de sarcina ce a iesit negativ.