Imi pare rau sa te dezamagesc, dar fara sa mearga la medic si fara nicio interventie (exista mai multe variante de tratament) nu se poate scapa de varice, din pacate.
Varicele sunt vene dilatate permanent, deci care si-au schimbat morfologia si care acum, in loc de o grosime normala, sunt mult mai groase (peretii fiind dilatati) si inflamate.
Prin alimentatie, miscare usoara, masaj, anumite creme si geluri, ar putea reduce un procent din disconfort si durere, insa, de corectat, se pot corecta doar prin anumite proceduri recomandate si executate de catre medic.
Poate ca analogia nu este cea mai fericita, dar ca idee imagineaza-ti ca iti pui un cercel in ureche, apoi decizi sa pui un dilatator. Dupa o perioada, gaura urechii se dilata, cand scoti dilatatorul pielea atarna, dar decizi ca nu iti mai place.Ai putea folosi plante, ceaiuri, creme sau vreun anumit regim pentru a aduce lobul urechii la forma initiala? Nu! Cam asta este si povestea cu venele varicoase, chiar daca comparatia este un pic trasa de par.Dar cred ca iti poti face o idee de ce ar fi necesare anumite proceduri pentru eliminarea si corectarea varicelor.
Mulțumesc de răspunsuri.Sa aveți noroc in tot ceea ce faceți.Sa ne de-a Dumnezeu sănătate tuturor
Tratamentele naturiste sau frectiile nu ajuta cu nimic, fiindca varicele tot acolo raman, doar se umfla si se dezumfla 9din cauza caldurii si a statului f mult in picioare), iar daca bunica ta ar sta toata ziua in pat cu picioarele sus pe perne, probabil nu le-ar mai avea umflate, dar probabil ca nu sta asa.
Din pacate, singura solutie ajutatoare este operatia chirurgicala, care-i simpla si foarte eficienta.
A funcționat în cazul dumneavoastră? Știți cazuri care au scăpat de varice cu aceasta crema?
Eu stiam ceva de a pune o lipitoare si scapi de varce. absoarbe sangele acela urat
dobrin1019 întreabă: