| ___Enzo a întrebat:

Bună seara! În 2017 mi-am pierdut mirosul și gustul din cauza ca m-am dat cu spray nazal periodic! Este posibil să îmi recuperez mirosul și gustul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

De ce nu mergi la doctor? Aici poate primești răspunsuri incorecte. Doar du-te la medic

| doctorandus a răspuns:

Hmm... nu cred ca e de la spray nazal. Stiu ca de la unele sprayuri nazale poti dezvolta dependenta. Dar nu ca pierzi mirosul si mai ales gustul (ce legatura ar avea cu gustul?).

| CaptainPanda a răspuns:

Tinand cont ca folosesti de o bun perioada de timp spray, nu prea mai exista alta varianta de ati recupera mirosul si gustul decat prin operatie pentru caeste posibil să fi dezvoltat rinita medicamentoasă
Dacă simptomele sunt severe și nu se rezolvă prin oprirea picăturilor și tratament medicamentos, există o intervenție chirurgicală care te poate ajuta numita Septoplastia