| ClaClara a întrebat:

Buna seara, In cat timp poți slabi intre 5-7 kg, avand o greutate de 51 de kilograme!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Violeta e o cretină asta e clar

19 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

In cîteva saptamîni sau luni depinde de tine

Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns:

Depinde in cat timp vrei! Se fixeaza timpul si kg date care doresti, si asa alegi deficitul caloric fata de cat arzi.
Ideal este un 700/zi in minus ca sa dai 3 kg lunar.

Deci sa mananci cam 1100-1300/zi cam, daca arzi un 1800-2000.
700 Kcal/zi in minus inseamna 0, 1 Kg/zi slabite, si socotesti.
Deci la 10 zile dai 1 Kg jos.

la 500 dai 2 kg lunar, la 1000 dai 4.
Daca nu mananci nimic slabesti cam 9 -10 kg lunar, evident nu e de dorit, zic ca idee.

| Hyperion7 a răspuns:

Vreo 2 luni, maximum

| Mosotti a răspuns (pentru Hyperion7):

Depinde ce deficit caloric are! E relativ.
Ca sa dea 7 kg in 2 luni, trebuie sa manance cam 1000 kcal/zi, adica sa aiba un deficit de 815 kcal/zi daca arde un 1800.

Poate sa le dea si intr-o luna, si in 2 si in 4.

| ClaClara explică (pentru Mosotti):

900 de calorii pe zi cred ca ma va ajuta sa slabesc in vreo puna si 2 saptamani fac sport in fiecare zi cate 20-30 de minute pe zi

| Mosotti a răspuns (pentru ClaClara):

Cam asa, in 6 saptamani poti slabi cu 900 kcal si 20-30 min pe zi miscare.

| DrMihailoviciS a răspuns:

Buna seara! Dacă se va respecta un regim precis și se va practica sportul regulat, vreo 6kg pot dispărea lejer într-o lună...

| ClaClara explică (pentru DrMihailoviciS):

Buna ziua, eu consum in momentul de fata vreo 900-1200 de calorii de aceea am pus mai multe intrebari sa vad in cat timp voi putea slabi aceste kg

Răspuns utilizator avertizat