Depinde in cat timp vrei! Se fixeaza timpul si kg date care doresti, si asa alegi deficitul caloric fata de cat arzi.
Ideal este un 700/zi in minus ca sa dai 3 kg lunar.
Deci sa mananci cam 1100-1300/zi cam, daca arzi un 1800-2000.
700 Kcal/zi in minus inseamna 0, 1 Kg/zi slabite, si socotesti.
Deci la 10 zile dai 1 Kg jos.
la 500 dai 2 kg lunar, la 1000 dai 4.
Daca nu mananci nimic slabesti cam 9 -10 kg lunar, evident nu e de dorit, zic ca idee.
Buna seara! Dacă se va respecta un regim precis și se va practica sportul regulat, vreo 6kg pot dispărea lejer într-o lună...
Doamna Violeta, lăsați domnișoara să-și afle nedumeririle, chiar de sunt repetate, măcar au un subiect important și de interes, nu ca acele întrebări de genul,, Ce motor să pun pă Golf? Merge motor de aspirator?"
Buna ziua, eu consum in momentul de fata vreo 900-1200 de calorii de aceea am pus mai multe intrebari sa vad in cat timp voi putea slabi aceste kg
Buna ziua, Daca va deranjeaza intrebarile mele puteti sa nu răspundeți eu doar voiam sa stiu in cat timp pot slabi aceste kg cu un deficit caloric de 900-1200 de calorii deoarece se apropie vara si as vrea sa mai slabesc si eu, de aceea am vrut mai multe parerei
(acest comentariu este pentru Violeta, îmi ignora contul și nu îi pot răspunde direct). Și de unde dracu sunteți dvs complet sigură că eu sunt adolescent?! Dacă va mai uitați în topice, observați că există mai multe întrebări de genul! Faptul că și copiii mei folosesc acest cont, asta chiar nu rezumă că eu medic de familie de 31 de ani as fi un adolescent! Sincer, și eu as crede același lucru la asemenea profil divers din punct de vedere al întrebărilor pentru viitor, dar mai întâi as judeca. Eu am respect față de dvs și de utilizatorii de pe TPU, și incerc sa ajut oamenii cu probleme serioase. Ar fi corect sa primesc același respect viceversa, astfel nu devenim niste mizantropi fara carte!
Eu nu te cert acum, doar vreau sa spun ceva asa ca intre doi oameni de aceiasi varsta, nu este frumos ca vrei sa faci rau si ai mereu uneori ceva cu adolescentii pe care-i desconsideri.
Deci nu trebuie sa te superi ca iti spun ce spun mai jos, ca un om inteligent nu se supara zic eu. Nu pari neinteligenta ci uneori cam rautacioasa.
Lasa sa puna ce intrebare vrea si de cate ori vrea, eu ii raspund cu placere mai ales ca le am pe domeniu.
Daca te deranjeaza sari peste intrebare, nu e problema. De ce intri unde nu iti place? Si sa mai faci si rau, care oricum nu are efect.
Si daca i se inchide contul ce rost are? Ca face altul, mai bine nu-l mai inchide, ca nu are absolut nici un sens. Nu a insultat pe nimeni, nu a injurat, cine vrea ii citeste intrebarile, cine nu nu, nu e o problema. Nu a dat invitatii pe discord, etc.
Face trafic pe forum, e bine pentru cine ia bani din asta! Cu cat e mai activ forumul cu atata se iau mai multi bani pe reclame.
Sunt repetate dar nu pentru toti, pentru multi nu sunt, le vad pentru prima oara ca apar sus in lista, daca se duc in spate poate nu cauta si nu le vad.
Deci de multe ori nu sunt repetate de fapt.
Plus ca astea sunt intrebari de interes international chiar, nu national.
De multe ori oamenii nu vad anumita intrebare, si vad cand reapare nu stiu cand.
Deja au aparut glume cu asta cu rime, cu tema slabit, e o isterie cu asta.
Deja nu mai fac fata fabricile de Ozempic, Trulicity si altele ca lumea ia cu tonele pentru slabeala.
MihailoviciS zice f bine desi eu am 46 ani, nu-s adolescent, arat cu web oricand si cu buletinul. Am plecat pe 47.
Lasa fata in pace, nu te mai ocupa de ea daca te deranjeaza atat.
Are 31 de ani si este medic de familie, asta ca sa stii.
Ca daca pe toti ii faci mici, pe mine n-ai cum, ca suntem egali.
Dar total opusi ca si conceptii.
Nu este rau, dar vad ca mereu certi si asa mai departe, condamni pe cei mai mici ca tine invocand varsta.
Contrazice-te cu mine nu cu cu ei care-i consideri sub tine. Sa vedem, pune argumentele pe masa, pun si eu si vedem.
Intra unde iti place si e mai bine asa.
Lasa ca ma ocup eu care stiu ce sa-i spun, si altii.
Nu o lua in nume de rau, dar este pacat ca ai ceva cu adolescentii, mereu ii intepi. La tine toti sunt prosti si fara minte, nu e chiar asa, mai si invata chiar daca nu stiu.
Noi trebuie sa ii coordonam, sa fim alaturi de ei, nu sa le dam in cap doar ca suntem noi mai mari ca varsta.
O sa pun aici mesajul domnului doctor care a vrut sa iti scrie dar nu a putut ca...te-ai suparat ca a spus un adevar:
"Și de unde dracu sunteți dvs complet sigură că eu sunt adolescent?! Dacă va mai uitați în topice, observați că există mai multe întrebări de genul! Faptul că și copiii mei folosesc acest cont, asta chiar nu rezumă că eu medic de familie de 31 de ani as fi un adolescent! Sincer, și eu as crede același lucru la asemenea profil divers din punct de vedere al întrebărilor pentru viitor, dar mai întâi as judeca. Eu am respect față de dvs și de utilizatorii de pe TPU, și incerc sa ajut oamenii cu probleme serioase. Ar fi corect sa primesc același respect viceversa, astfel nu devenim niste mizantropi fara carte!"
Nu, eu ti-am zis frumos ca daca nu iti place intrebarea sa nu intri, adica nu are sens sa intri undeva unde nu ti-e bine ca apoi sa raportezi omul ala ca si cum te-ar obliga sa intri si sa te deranjeze si sa nu poti scapa de stres.
Adica faci rau prin ce ai vrut sa faci desi nu te-ar atinge pe tine daca i-ai ignora intrebarile, de aia ti-am spus tie.
Si iti zic mai jos de ce ai putea gresi (invatam mereu, nu cont ca ai crescut copii sau nu, si eu invat continuu, nu e problema ca ni se spune ceva, analizam, vedem si vedem ce si cum).
Plus ca am zis ca s-ar putea sa nu se repete intrebarile pentru toata lumea!
Depinde pe unde umbla.
Eu de ex multe intrebari nu le vad ca-s mult in urma, dar uneori se repeta, apar sus si cand intru in acel moment vad si intru.
Sa fie troll, nu stiu, ca stie despre kcalorii, in general astia nu-s prosti si doar prin faptul ca se leaga de domeniu si intreaba, ca un om inteligent nu e troll, ca stie ca e o porcarie a fi troll.
Iti zic eu de ce tot intreaba, intreaba ca sa vada cat mai multi si sa-i raspunda cat mai multi, asta e strategia.
Ca, cu cat mai multe intrebari chiar daca ar trata aceiasi tema, cu atata sansa sa fie vazute sunt mai mari, si raspunsuri mai multe.
Eu nu fac asa ca nu fac, nu am asa urgente sa zic, postez odata si atat. Mai mult ajut decat intreb.
Trolli in general au rolul sa faca scandal, sa faca zazanie intre useri, sa contrazica continuu fara argumente, sa insulte, injure, cam asta ar fi definitia.
Iar cine se plictiseste, nu sta sa vb de calorii si slabit, bate campii cu altele mai simple si banale.
Era cineva pe aici care intreba "sa ma culc sau sa nu ma culc?", e, aia e troleala!
MissBlack întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: