| GeorgeGabriel20001 a întrebat:

Buna seara.In urma cu fix un an am avut o mica intervenție chirurgicală de eliminare a unui chist sebaceu din zona frunții.La vreo 3-4 luni după,a apărut o mica umflatura,aproape minuscula,eu am crezut că este semnul rămas în urmă intervenției chirurgicale,de atunci a început, ușor, ușor să se mărească ajungand acum sa fie din nou acel"guguloi", aproape la fel de mare că inainte sa fie operat.
As dori o pare de la voi înainte de a merge din nou la medic.
E ceva normal? E ceva grav că a reapărut? De menționat că am 19 ani, nu am probleme cu greutatea, chiar sunt puțin prea slab pentru vârsta și înălțimea mea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| BuBBlesykeSs a răspuns:

Nu a curățat cum trebuie, nu ai dat peste medicul bun

| GeorgeGabriel20001 explică (pentru BuBBlesykeSs):

Cam la acest răspuns am ajuns și eu după ce am consultat puțin google_ul? ...asta e, macar sa fie asta...sa nu fie ceva mai grav, peste inca intervenție de genu o.i mai trece eu ☹️

| VasileEmilia a răspuns:

Nu este o problema neaparat. Durata de crestere trebuie sa te ingrijoreze. Eu in vara am avut niste cosuri foarte mari si faceam prostia sa le rup mereu. Se formasera niste rani, care s-au vindecat in 4 luni. Acum imi apar si alte cosuri mari,,, guguloaie", cum zici tu. Ele se formeaza asa din cauza pielii intarite din urma leziunilor.