Da,din pacate se poate. daca nu au trecut mai mult de 24 de ore du-te la farmacie si ia pastila de dupa. daca nu asteapta o cateva zile si fa-ti test de sarcina.iti tin pumnii si te rog ai grija alta data
Maine e o saptamana.el nu si-a dat drumu in mine si mai ales a frecat-o mult pana sa ii vina ...doar mi-e frica.
Da peste 9 luni vei fi mama
glumeam mi se pare interesant cum aici gasesc cele mai idioate intrebari
nu ai cum sa ramai insarcinata de la asa ceva
Dacă nu vrei să te „pape lupul", nu umbli prin pădurea cu lupi!
Nu am fost atunci acolo și nu știu ce a fost atunci acolo!
Trebuia să fi știut amândoi, cum se evită o sarcină nedorită înainte de a vă apucați să faceți sex.
Vedeți și voi ce faceți mai departe
...dar nu tipul are burta mare ci femeia
...Individul se poate spăla pe mâini precum Pilat din Pont,
și ăla micu să gungure / orăcăie în brațele tale.
Despre acelasi subiect : http://forum.romedic.ro/......act_sexual _017436.html/
Nu inteleg ce legatura are sotul tau cu asta, nu mai vb prostii si in plus nici macar nu o precizat daca iubitul ei o ejaculat sau nu cred ca tu ar trebui sa te infornezi mai mult
Asadar pre-ejacularea joaca un rol extrem de important in procesul de fertilitate si sarcina. O femeie poate ramane insarcinata chiar daca barbatul a iesit inainte de a ejacula, deoarece pre-ejacularea contine sperma. Din pacate, pre-ejacularea nu poate fi controlata.
Desi cantitatea de sperma din pre-ejaculare este destul de mica, exista sanse pentru aparitia unei sarcini.
Asa ca pentru o sarcina nedorita, trebuie folosit prezervativul sau alta metoda de contraceptie.
Citeste mai multe despre acest subiect pe www.intimatemedicine.com
Citeste articolul asta http://stirileprotv.ro/show-buzz/erotic/stii-ce-inseamna-pre-ejaculare.html si fa-te singur idiot
Testele de sarcina detecteaza un hormon special din urina sau sange care este prezent doar in caz de sarcina. Acest hormon, gonadotropina corionica umana (HCG), poate fi numit si hormon de sarcina.
Acest hormon de sarcina este sintetizat de organism atunci cand oul fertilizat se implanteaza in uter. Acest lucru se intampla de obicei la 6 zile dupa conceptie. Dar studiile arata ca sunt si embrioni care se implanteaza mai tarziu la unele femei. Cantitatea de hormoni de sarcina creste mult cu fiecare zi de sarcina.
Despre multe teste de sarcina, producatorii afirma ca pot arata cu precizie daca este prezenta sarcina inca din prima zi a intarzierii ciclului menstrual. Dar un studiu recent arata ca majoritatea testelor realizate acasa nu dau rezultate corecte atat de precoce in sarcina, sau mai bine spus – un test de sarcina negativ in prima zi de intarziere a menstrei nu inseamna neaparat ca nu sunteti insarcinata. Efectuarea testului la o saptamana de intarziere a ciclului menstrual poate creste acuratetea testului.
Un alt reper pentru efectuarea testului este momentul conceptiei: testul se pozitiveaza dupa cel putin 7-10 zile de la contactul sexual.
Sigur ca da, mai ales ca dezvirginarea are risc maxim de sarcina. Daca partenerul tau este absolut sigur ca n-a ejaculat, riscul este de pana al 30% (mai mic daca erai in ultimele 7-8 zile ale ciclului menstrual sau in primele 3
dobrin1019 întreabă: