| UrsuletDePlus14 a întrebat:

Marti am mers la doctorul de familie pentru ca nu imi scadea febra in niciun fel si mi-a spus ca am bronsita acuta. Mi-a dat sa iau antibiotic si bineinteles ca l-am luat. Totusi, spre deosebire de restul zilelor, azi simt ca nu pot sa respir. Simt o durere si o apasare pe piept si un nod in gat. Este ceva care apare si in mod normal din cauza bronsitei?
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Cred ca are de-a face mai mult cu vremea de afara si cu varsta ta in combinatie cu bronsita pe care o ai.Antibioticul il iei 10 zile? Abia dupa ce termini tratamentul ar trebui sa inceteze si boala.

| UrsuletDePlus14 explică (pentru Adrian_Mares_1972):

Antibioticul il iau 5 zile, de 3 ori pe zi. Si azi m-am trezit cu aceeasi senzatie, dar ma gandesc ca s-ar putea sa fie si din cauza ca am emotii pentru mai tarziu

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mie mi-a dat Erdomed si nu mi-a dat antibiotic si ma simt mai bine. Mergi la doctor si vorbeste cu el!