Eu zic sa nu te panichezi, adica nu vei pati nimic, avand in vedere ca pisica este vaccinata iar tu ai procedat corect. :*
Eu spun ca nu ti se va intampla nimic. Pisica este vaccinata. Sper ca te-am ajutat!
Bună! Te a muscat ori de frică ori de durere după vaccin, cel m ai bine ar fi să mergi la medicul de familie să ceri o părere avizată, iar poti ruga pe cineva din familie să stea o oră sau jumate de oră cit durează vizita ta la medic. Multă sănătate, este de rasă pisica? Este fată? Ce rasă este? Si cum il/o cheamă? Multumesc anticipat.
L-am ajutat pe medic sa ii puna corsetul dupa sterilizare si de asta m-a muscat saracuta. O cheama Sara si e persana / norvegiana de padure. As merge la medic totusi, dar nu am in orasul in care stau acum, iar cel de la cabinetul studentesc e in vacanta (de Pasti...) Multumesc si eu
I mi pare rău, de aceea te a muscat, de durere cind i a pus corsetul, i a dat ceva calmante pisicii ca să îi treacă durerea? Am si eu pisoi, motănel, e castrat demult, e birmanez.
Deja arata mult mai bine si nu ma mai doare, dar nici nu se umflase. Si pisica e ok, multumesc pentru raspunsuri.