Boss...
Tu meriti o medalie.
Ori pentru creativitate, ori pentru originalitate.
Nu are nici o legatura MAI-ul cu faptul ca nu poti sa scoti maciuca total din teaca.
Daca asta te afecteaza emotional, mergi si faci operatie si in doua saptamani scoti trandafirul.
Haha, Multumesc pentru gluma și apreciez și răspunsul dvs in ciuda orei târzii.
Însă am auzit ca la vizita medicală "Măciuca" trebuie decalotata și de aceea am venit cu întrebarea, nu îmi venea asa in cap peste noapte
Sigur ca daaaaaa, trebuie sa fii bun violator ca sa dai la MAI
lasa tampeniile dude, presupun ca inca nu ai 18 ani de esti asa pe dinafara, mai ales ca esti si roman, iar romanii sunt recunoscuti pentru faptul ca nu sunt in stare sa stie ce drepturi au
totusi, gandeste singur, daca cineva e refuzat pe motive de genul asta, care nu au nici o legatura oarecare cu munca, care trebuie depusa in cadrul MAI, atunci respectivul, DACA NU E ROMAN PROST, da in judecata MAI, iar apoi MAI trebuie sa dea cu subsemnatul in fata judecatorului, de ce au pus asa o regula si de ce nu poti sa fi angajat la MAI d'aia... si nu prea vad ce explicatii "REALE" ar putea avea, moment in care pierd procesul si trebuie sa plateasca
ori aia NU sunt prosti sa se expuna la asa ceva
in alta ordine de idei, de ce nu iti rezolvi problema?!?
circumcizia la baieti nu e sfarsitul lumii, chiar se practica in mod curent la unele popoare (evrei) si atunci MAI nu mai au nimic de zis, daca la fimoza ai dubii, la circumcizie poti sa nu ai nici un dubiu ca nu te lasa
Am și 18 ani chiar 19, viața sexuală o am începută, nu ma jenează aceasta condiție in timpul actului sexual, dar am auzit de la colegii mei care au mai dat ca penisul se decaloteaza și ma gândeam ca te poate pica pe asa ceva.Cât despre faza cu drepturile, in baremul medical nu scrie nimic legat de fimoza ci doar de alte boli urologice ce rămân la aprecierea comisiei medico-militare dacă sunt considerate apt/inapt
Da, se poate sa fii respins, fiindca fimoza poate fii o problema grava, daca este netrata si se ajunge sa se umfle cucul, facand complicatii ca: parafimoza, balinita, balanopostita samd.
https://doc.ro/sanatate/fimoza-si-parafimoza-tratament-si-complicatii
Uite ca ti-a raspuns Violleta2022, e foarte clar ce spune ea, si sunt perfect de acord, din cauza fimozei nu te poti spala destul de bine, mai ales daca ai debut sexual (ajunge sperma intre preput si penis, pe care nu poti sa o speli) iar asta poate duce la infectii si probleme mult mai grave
deci, cum spuneam, ce mare lucru sa te "rezolvi"?
mai ales ca sunt si avantaje daca esti circumcis, cum ar fi igiena mai buna fata de un baiat care nu are fimoza, esti mai bun la pat, etc.
zera întreabă: