Nu am inteles ce ti-a venit!
Sa faci treaba mare, ai diaree, ai gaze si iti veea sa le elimini, sau doar crampe de burta?
Este normal ce ti se intampla, toate trecem prin asa ceva lunar, dar depinzand de treburile care le afce in ziua respectiva, avem dureri mai mari sau mai mici, avem flux de sange mai mare sua mai mic, trebuie doar sa invatam sa folosim tampoane mai groase pentru pentru asemenea perioade si sa luam o pastila care sa ne ajute cu durerea de burtica.
Daca ar fi sa stam acasa in fiecare luna cand avem ciclu, atunci nu ar mai angaja nimeni femei la munca, dar invatam, sa ne protejam si sa rezistam, ca nu se moare din asta, in nici un caz dintr-un ciclu nromal.
As intelege daca ai avea hemoragii, unde schimbi tampoane foarte groase la fiecare ora si unde ciclul dureaza multe zile.
Ceea ce ti se intampla tie nu este din cauza ciclului, ci a oboselii acumulate, pentru ca nu esti obisnuita sa muncesti in acest ritm si nici nu dormi 8-9 ore pe noapte.
Incearca sa te bagi in pat la ora 9 seara, ca sa recuperezi oboseala. Somnul de noapte este cel mai important!
Nici nu mi-am facut griji din cauza ciclului.(l am mentionat pentru a da mai multe detalii.dsp ziua de azi pentru ca lumea sa si spuna parerea) Grijile mele sunt din cauza starii de ameteala pe care o am n.stop de multe ore si care s-a agravat cu trecerea timpului.nu i prima data cand am un program cu multe ore ai n am patit niciodata asa ceva
Ameteala este doar din lipsa odihnei!
Ai nevoie de minim 8 ore de somn pe noapte ca sa dispara aceasta oboseala.