Nu Nu esti in sarcina,de dureri si nevastamea cand ai vine''', crede-ma se schiorlae ca o doare burta, si Atent-ie! pastreaza toate testele, care spui ca le ai cumparat ca are si alea un beneficiu, stai fara grija nu esti dar nu cunosc nici eu ca greturi sa-i te pisi des, sa nu fie ca esti racita jos ca are multe cauze daca esti racita.
Fa-ti griji. Teste concludente faci peste vreo saptamana-doua. Sau astepti menstruatia.
P.S. Partenerul tau e un cretin, da' nici tu nu esti cu mult mai breaza.
Sunt foarte sensibila, de la antibiotice pot face candidoze. Daca stau 5 minute pe banca rece, am usturimi si dureri de burta si de spate, sau urinez frecvent, deci racesc foarte repede la spate si ovare.Am uitat sa mentionez, ca am dureri de sani, dar sunt dureri usoare, cateodata sunt severe.Am si cefalee si ameteli.Eu va multumesc mult pentru raspuns.Sa aveti o seara minunata si sa intampinati un an cu realizari si bucurii!
Dumneavoastra nu vedeti ca fac unii misto? Eu v-am spus ce patesc cand racesc...
Si GabiDumitrescu, eu am articulat prin scris ca are drepate nu suntem imbeciili sa nu stim.
Te timpesti cand racesti? Nu vrei sarcina, folosesti draq protectie cu randament real, nu "nu si-a dat drumul in mine" ca la Vaslui!
Ati vazut si dumneavoastea cum se comporta acest om cu mine...lipsa de respect! Eu cer niste sfaturi, doar cine poate sa mi le dea, dar nu am nevoie de niste raspunsuri cu impertinenta!
Ai facut cele 2 teste degeaba, pentru ca nu-ti va iesii nimic, pentru ca sunt facute cu prea multa vreme inainte.
Un test corect de sarcina se face la 5 saptamani dupa ciclul anterior. Orice test facut inainte va aragat negativ, chiar dac esti insarcinata.
Deci, un test corect de sracina se face abia dupa data de 10 ianuarie.
Testele facute de tine pana acum au fost irosite degeaba.
Repeta testul de sarcina, dar de data asta dupa data de 10 ianuarie!
De ce nu te duci tu la Mama Omida ca sa se poarte frumos? Iti dai seama de ridicolul situatiei? Tu si cu copiii aia imbecili de 12 ani care se pling ca fumeaza, ii doare in git, si intreaba daca e bine sa fumezi.
Draga mea, multumesc pentru raspuns! Mi-a venit m, enstruatia pe 1 ianuarie, la ora 6 seara.Cat despre GabiDumitrescu, nu stiu ce sa zic...pe tine cine te-a bagat in seama?